1. Question: Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.
Answer:
Crazy Tuna Party Rentals is located in Riverside and has been in business for over 3 years. We service the surrounding areas of Riverside County, Corona, Anaheim and Redlands. Crazy Tuna Party Rentals is in the business of renting event items that handle small backyard parties to very large weddings and graduations to corporate events.

2. Question: Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).
Answer:
There are 3 owners, 1 of which has an extensive background in marketing and events. His background includes running the largest event department of all the Anheuser Busch distributors in the U.S., as well as working with and creating a successful marketing campaign for a large Harley Davidson dealership.

3. Question: What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?
Answer:
Creating and planning events is a challenge, being able to have clients that trust that you will plan and execute an event that surpasses their expectations Is the key. This is why we decided to create this company, knowing we have the background to provide top notch service to our customers.

4. Question: What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?
Answer:
A. Understand completely what you are getting into and the level of dedication it takes to run a small business. B. Come up with a set of values that you will ALWAYS have no matter how big the company gets. C. NEVER promise something to a customer you can’t deliver.

5. Question: What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?
Answer:
A. Understand completely what you are getting into and the level of dedication it takes to run a small business. B. Come up with a set of values that you will ALWAYS have no matter how big the company gets. C. NEVER promise something to a customer you can’t deliver.

6. Question: How many hours do you work a day on average?
Answer:
On average 12 hours per day is a normal workday and this includes weekends.

7. Question: To what do you most attribute your success?
Answer:
Our success comes from: Great customer service We are open on the weekends where our competition isn’t. Our rental items are clean.

8. Question: How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?
Answer:
In the past our best marketing has been our Yelp reviews. Also our customer base for referrals has been very strong. We are now opening up to other forms of marketing such as Google Ad Words, a new website with E Commerce etc.

9. Question: Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?
Answer:
The initial investment came from all 3 owners. This company is debt free other than to the ownership. We reinvest profits back into the company in order to purchase items that we need, such as new trucks, inventory etc.

10. Question: What is the best way to achieve long-term success?
Answer:
The best way to achieve long term success is don’t overextend yourself. Be really good at what you initially do as a business then move on to other areas of that industry if you so choose.

11. Question: Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?
Answer:
I see our business in the next several years doing larger events such as wedding planning, larger corporate events and graduations. We are already seeing this from our customers asking if we can do bigger events for them. In 10 years we will have a complete in house full service company that will Include a florist, fabrication and specialty props for themed parties.

12. Question: Excluding yours, what company or business do you admire the most?
Answer:
I think Rapheal’s in San Diego is the model we want to go after. They have this capacity to handle very large events and do it well.

Recommended Questions –

1. Question: How important have good employees been to your success?
Answer:
Having good employees is a huge part of a company’s success. They are an extension of you and your image. If they can’t provide the customer service you want them to provide it can kiii a company.

2. Question: How long do you stick with an idea before giving up?
Answer:
So far we have been lucky, the ideas we as a team have come up with have been successful. But we are very methodical about the moves we make before we make them and all 3 owners must agree.

3. Question: What motivates you?
Answer:
What motivates us is problem solving and doing a great job for our clients.

4. Question: What are your ideals?
Answer:
The ideals we set in place is to provide the best service to our customers, rent items that are clean and presentable and having a professional staff that delivers our items.

5. Question: How do you generate new ideas?
Answer:
We generate new ideas by the 3 of us sitting down weekly and debriefing the past weeks business. Along with that we discuss customer requests and also the possibility of purchasing new items that we may be getting a lot of requests for but had been subventing in the past.

6. Question: How do you define success?
Answer:
Success is an individual concept and varies from person to person or from company to company. Our version of success is if we do our job well our client base will continue to grow, which means our company will continue to provide a service that the marketplace wants and demands. We want to be the company that sets that pace and standard for the industry.

7. Question: How do you build a successful customer base?
Answer:
Building a successful customer base is: a. Giving a fair and reasonable price for your items b. Providing great customer service. c. In our case having the cleanest items to rent. d. Having hours of accessibility that our competitors don’t provide.

8. Question: What is your favorite aspect of being an entrepreneur?
Answer:
The best part of being an entrepreneur is making decisions that will impact the course of your company and seeing the results of those decisions create more success.

9. Question: What has been your most satisfying moment in business?
Answer:
We have clients who have actually had companies not show up to their events and have called us at the last minute to come through for them and we have not only come through but surpassed their expectations. That is very satisfying.

10. Question: What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?
Answer:
The biggest difference is that employees don’t take their job home with them, there is no end game. They work for a paycheck. Business owners have to live the company 24 hours a day and either reap the success or failure of the company they have invested time and money into.

11. Question: What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?
Answer:
We have a culture of making sure that each person is the most important part of our success. People are the biggest asset, they have to know that they are part of a team and that their input on things are valued. Listening to them about what they are hearing from our customers an their ideas that they could bring to make us better is priceless. We want to have fun as well, this is a fun based business.

12. Question: In one word, characterize your life as an entrepreneur.
Answer:
Driven

Contact
Business Name : Crazy Tuna Party Rentals
Address : 18815 Ravenwood Drive, Perris, CA, 92570
Phone : 951-318-5968
E-mail Id : crazytunapartyrentals@gmail.com
URL : https://www.crazytunapartyrentals.com/