12540854_1674247552843036_3686309339012278986_n

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    We are Titan Built Construction, LLC and we are based out of the Charlotte, NC area. We are a residential remodeling and painting company.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    My name is Brad Phillips and my partner is Jason Horton. We have a combined 25 years experience in our respective fields.

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    Jason and I have always considered partnering and circumstances fell in line to make this the right time to create Titan Built Construction.

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    Find something that are good at

– Find Something that you enjoy doing

– Don’t be afraid to fail

Q 5.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    10 hours

Q 6.    To what do you most attribute your success?

Ans:    The ability to live in the now and not let the little things get you down. Always move forward.

Q 7.    Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans:    No investors

Q 8.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    The ability to live in the now and not let the little things get you down. Always move forward

Q 9.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    We will be doing what we are doing now…doing it better!

 

Contact Detail :

 

Company name    Titan Built Construction
Address                13016 Eastfield Rd, #200-239
City                      Huntersville
State                     NC
Zip Code              28078
Toll Free No        704-777-0100
E-mail Id              titanconstruction@aol.com