Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Carnival vending offers all business Australia wide, including hospitals, aged care, education, manufacturing and corporate environments with the option of having their very own drink and snack combination vending machine and coffee vending machine for either staff, members, patrons and general visitors. This is achieved and provided at no expense to the client, so its freely installed and freely maintained vending solution for immediate nourishment and thirst.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I have strong history in sales and account management working within retail, wholesale, distribution and supply chain, logistics. Leaving school early to complete an apprentiship in Mechanical Spare Parts and also a Post Graduate in Applied Business in my later years.

Q 3. How did the idea for your business come about?

Ans: Since 2007, Luke a high school friend and myself had been vending site finding Australia wide. I decided to cover the broader spectrum of vending demands within all sectors Australia wide the more I understaod the demand

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Research, know your product, know your customer and where your product fits within the market

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Organised, Passionate and patience

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: 50+

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Being prepared to take a risk with product and market knowledge

Q 8. How do you go about marketing your business?

Ans: Apart from the cold call in person or over the phone. The ease of referrals or occasional marketing campaign, I also recommend having an onlne presence

Q 9. How did you obtain investors for your venture?

Ans: You must be prepared to make sacrifices and continuously reinvest your earnings and savings into your business to assist early stage growth

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Patience, strategy, research and commimtment

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Older (LOL) and business growth. Watch this space.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Tough question. There are so many great businesses its too broad to narrow down to a simple answer. Lets discuss over lunch

Company Detail:

Company name           Carnival Vending Pty Ltd
Address                       PO BOX 107 Southland Centre
City                             Cheltenham
State                            VIC
Zip Code                     3192
Tel No                         1300 17 17 24
E-mail Id                     info@carnivalvending.com.au

Save