Q1 : Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.
Ans : Omega Kitchens and Baths makes the kitchen and bathroom remodeling process easier and much more cost-effective for Orlando residents. Omega Prides ourselves in our competitive prices, superior workmanship and our reputation for premier kitchen or bathroom cabinets.

Q2 : Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).
Ans : Guisseppe Popaleo has been in the cabinet business for over 30 years at Omega. We specialize in the kitchens and bathroom remodeling as well as granite, quartz and Marble Countertops.

Q3 : What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?
Ans : Live the American dream.

Q4 : What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?
Ans : Kindness, Great Attitude and work ethic

Q5 : How many hours do you work a day on average?
Ans : We are open 6 days a week

Q6 : To what do you most attribute your success?
Ans : Hard work and great customer service

Q7 : How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?
Ans : Word of mouth is key. We also use our website to gain awareness

Q8 : Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?
Ans : My own money

Q9 : What is the best way to achieve long-term success?
Ans : Great customer service and a good work ethic.

Q10 : Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?
Ans : Helping the residents of Orlando FL with their Kitchen Cabinets, Bathroom Cabinets and any countertop needs they might have.

Q11 : Excluding yours, what company or business do you admire the most?
Ans : Any successful wine company

Contact Details :
Company Name: Omega Kitchen & Bath
Address: 3908 N John Young Pkwy, Orlando, Florida, 32804
Tel No.: 407-578-8088
Email Id: info@omegakitchensllc.com
Url: http://omegakitchensllc.com