Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: We send certified and insured trainers who are the best in their respective specialties to your door at the click of a button at a price that you can comfortably afford.

We believe in lifestyle transformations & and holistic approach to fitness, so we also offer meal prep, an on-staff dietician and supplements to take you the extra mile towards your goals.

We serve all of South Florida, & are looking to expand throughout Florida & the U.S. within the next year.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: My name is Kashawn Fraser!

After 10 years of training and a career as a professional athlete, I started FitnessAtYourDoor with the goal of making personal training accessible & affordable for everyone and to remove the stigma that you needed to be in a gym to get fit.

I am a Former Professional Football Player (NFL/CFL), Grey Cup FInalist, Mid American Champion
I have an Exercise science degree & Promotion of Health & Wellness from Central Michigan University & Walden University
Our company has Featured in ShoutOutMIA, VoyageMIA, Spectator Magazine & Lifestyle Magazine
Tocqueville member
Donated to Handy, Flite, Junior Achievement

Q 3. How important have good employees been to your success?

Ans: Great employees are imperative to the success of our company & we believe you only grow as far as your people do.

Having people who own their responsibility, are passionate & have the same vision as you will be the determining factor if you go to the next level.

In return we believe in empowering our employees, helping them reach their goals & removing obstacles that stop them from reaching those goals.

Q 4. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: If it’s a worthy idea, I don’t believe in giving up on it. I will continue to pivot until I figure out how to get it right. Test all possible actions & fail fast.

Q 5.  What motivates you?

Ans: My family & the burning passion to help people live a healthier lifestyle is what keeps me going when days get hard.

I am also an athlete & I love to win.

Watching this idea come to fruition is by far the most fulfilling journey I’ve ever been on.

Q 6. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: I would definitely be more curious any open minded to things outside of my comfort zone & I wish I would have adopted the habit of reading sooner.

Q 7. How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: Being an entrepreneur becomes a part of your identity.

It influences the way that you think, communicate, & view the world.

With that in mind, time management has become more essential than ever & I have to be more intentional about the time I spend with my love ones.

Also find being present in the moment in the moment is a challenge, & I have to remind myself, even though I do this for my family they still want me not my business.

Q 8. What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: Failing. However, I am talking about the day to day small stuff.

We view everything as an experiment & recognize everything is not going to work.

As long as we don’t give up, we will laws win in the end.

Q 9. How did you decide on the location for your business?

Ans: While we don’t have a physical location, we are lucky to be in a health-conscious area.

That recognizes the value of what we have to offer.

Company Detail:

Company : Health Professional Connect DBA Fitnessatyourdoor
Contact : Kashawn Fraser
Address : 10101 W Sample Road, Suite 435
City : Coral Springs
State : FL
Zip : 33065
Country : USA
Phone : 954-686-7321
Email : kashawn@fitnessatyourdoor.com