DC-Ranch-Home-thumb-920x300

Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans : Diane is Your Voice in Real Estate for Scottsdale, Arizona and the communities of Silverleaf, DC Ranch and Grayhawk. Not only is Diane an accomplished Realtor, she also hosts That Real Estate Show on 92.3 FM KTAR Sundays at 8am. Palm trees and pools are pretty much considered heaven to a Canadian. That’s why this dual citizen decided to make Arizona her home 18 years ago and she’s excited to help others become part of the community too.

I pride myself on superior customer service and real estate expertise. I absolutely love introducing people to the Valley and showing just why it is that I love living here.

Besides my commitment to getting clients top dollar and the best deal, my main priority is protecting you in the transaction. Whether it be selling your home, finding a home, financing or getting you situated, I give you solid guidance. Through extra education and training, I have earned me the designations of Scottsdale Specialist, Certified Negotiation Expert & Certi

fied Luxury Home Marketing Specialist.

I specialize in Scottsdale, Arizona including the areas of Troon, DC Ranch and Grayhawk.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans : Realtor, Exceptional property representation and guidance for buyers, sellers and investors. Diane is Your Voice in Real Estate for the Valley of the Sun including Scottsdale AZ and the communities of DC Ranch and Grayhawk. Palm trees and pools are pretty much considered heaven to a Canadian. That’s why this dual citizen decided to make Arizona her home 15 years ago and she’s excited to help others become part of the community too.

Wherever you’re looking in the Phoenix metropolitan area, Diane concentrates on providing you with great customer service, accurate information and solid guidance. She provides critical real estate analysis to help you make informed buying and selling decisions, and utilizes seasoned negotiating skills to protect and position you. She understands that this isn’t just about buying a house or condo, it’s about your life and dreams.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans. Dian has a love for Real Estate and decided to make her passion, her career.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding investor?

Ans : Arizona is the #1 spot to invest in real estate, you just can’t go wrong.

Az is a Popular destination for tourists and business executives.Lots and lots of Sun shine Super Low cost of living.

Q 5. To what do you most attribute your success?

Ans : My passion for real estate and the fact that I truly enjoy working with investors and helping people sell their property.

Q 6. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans : PR mainly. That Real Estate Show on 92.3 FM KTAR

Q 7. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans : Self funded. Debt free.

Q 8. What is the best way to achieve long-term success?

Ans : Identify the right people to invite into your inner circle.Make sure you have a solid process for running every part of your business.

Company: DC Ranch Real Estate

Facebook: https://www.facebook.com/dcranchrealtor