Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: We are a leading provider of custom trade show booths and event services. Our team offers creative and quality solutions for businesses attending upcoming trade shows and events. We work with our clients through every phase of building a custom trade show exhibit to ensure the final product exceeds expectations. We are headquartered in Orlando, Florida but service clients around the globe attending trade shows anywhere in the US.

Q 2. Kindly give us a brief description about some of your major achievements.

Ans: We have serviced all types of clients from the tech industry to the food industry. We specialize in designing interactive and engaging booths that delivers on the client’s vision. We’ve been recognized by industry publications such as Exhibitor Magazine and have received awards on our custom exhibits.

Q 3.How do you handle your process for businesses that seek your services?

Ans: We handle everything for you from concept to show floor. Our team of professionals strives to provide a seamless experience for your team before, during and after your event. Our team of designers and strategists helps you not only develop a design plan but also a show plan that will help you reach your goals.

Q 4. What three pieces of advice would you give to companies looking for your services?

Ans: The advice we would give companies looking for services like ours would be.
1) Have a plan. You can’t just show up at a trade show and expect results. It’s a highly competitive industry and you need to be able to convey to your trade show exhibit partner what it is you want and are looking for, so they can provide strategic recommendations to help you achieve those goals.
2) Know your budget. Without having one, it’s impossible for a trade show booth builder to provide you with the best recommendation and deliver the best possible service.
3) Do your research. Companies have a lot of options when it comes to choosing a trade show partner, but they are not all created equal. It’s important to find one that understands your goals and has the experience to give you the best result.
Having a company that is knowledge on a particular event or show can give your company the extra advantage to beat out your competitors.

Q 5. What would you say are the top three things that are needed to be successful at an event?

Ans: 1) An experienced team
2) Well designed booth
3) Great show day strategy

Q 6. What would be an indicator of a successful show?

Ans: We would say engagement is the best attribute in success for a company at a trade show. When you have prospects actively engaging in your booth, it’s a sign that your message is being positively received.

Q 7. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: The best way to achieve long-term success is to have a well-executed plan before, during, and after your show or event.

Q 8. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: We’ve achieved incredible growth over the last several years and we hope to build on that success. We hope to partner with more clients and assist with the trade show program outside of Orlando. Every year our capabilities grow and that’s proven by the caliber of exhibit we build.

Q 9.How important is it have properly trained staff during an event?

Ans: A properly training staff is key to the success of your booth cause they are the ones that are implementing your vision. The right staff can make or break an event for you.

Q 10. What motivates you?

Ans: What motivates us is the success of our clients. Ultimately, our job is to give you the tools and resources to reach your goals. Our designers and strategist have years of experience and knows what it takes to be successful.

Q 11. How do you define success?

Ans: We define our success by our client success. We have a whole team of professionals that make sure our clients shows go smoothly from start to finish.

Q 12. How do you help clients build a successful customer base?

Ans: Our strategist sit down with our clients to map out what their ultimate goal of the show is whether their goals are sign ups, contact information, or product purchases. We have multiple solutions for our clients depending on what they want to accomplish during the show.

Q 13. What is your favorite aspect of being a trade show booth provider?

Ans: We love the designing and building of each booth. Our team is creatively driven to make each booth unique so that it can stand out form your competition.

Q 14. What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans: Our office culture is one of creativity and teamwork. Creativity was a very important tone that we wanted to establish in our company’s culture as clients expect us to design amazing booths that attract consumers. We encourage our employees to step out of the box when it come to design and strategy that will set our clients apart from their competition. Teamwork is the foundation on which our company was built. Without everyone working together getting booths designed and built would take longer than it needs to be and not be as successful as it should be.

Q 15. How did you decide on the location for your business?

Ans: We chose Orlando because it is the international center in Florida, if not the whole United States. With all of the international and major corporations locally in Orlando, we believe that we can help connect businesses in Orlando through trade shows and events.

Q 16. How does your team prevent mistakes or do damage control?

Ans: We prevent mistakes by doing final inspections on all designs and builds so that we don’t miss anything or have miscommunication errors. We also have a whole team of professionals, the day of our clients shows, to make sure they have all the support from us as possible.

Company Detail:

Company : https://rockwayexhibits.com