Google+_Cover

Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: We are an international as and well respected leader in the chemical free water treatment technology.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: Studied at Florida Southern

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: I wanted to chase a vision for success, and the money followed.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Work, work and more work.  Have a plan.  Set a budget

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Ability to build a professional support network.  Visionary.  Have a dream.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: 10

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Discipline, Hard work, Being a Risk taker

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Tv advertising,   Educating people on our product

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: Family

Q 10.What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Focus, never quit

Q 11.Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Retired

Q 12.Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Hospice

Q 13.How important have good employees been to your success?

Ans: It is essential to have good motivated employees

Q 14.How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: I am not discouraged by initial road blocks, will work thru till the end

Q 15.What motivates you?

Ans: My wife

Q 16.What are your ideals?

Ans: To have the power to continue to pursue my goals

Q 17.How do you generate new ideas?

Ans: Take each task as a challenge

Q 18.How do you define success?

Ans: Motivation and meeting targets

Q 19.How do you build a successful customer base?

Ans: Lasting customer relationships

Q 20.What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: Independence

Q 21.What has been your most satisfying moment in business?

Ans: Income and growth potential

Q 22.What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: Again, Independence

Q 22.What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Are we really that different?

Ans: In one word, characterize your life as an entrepreneur.


Company: Clearwater Enviro Technologies, Inc.
First Name: Jeffrey Conway
Last Name: Conway
Address: 8767 115th Avenue
City: Largo
State: FL
Zip Code: 33773
Tel No: 727-562-5186
Toll Free No: 800-756-7946
Fax No: 727-562-5187
E-mail Id: info@clearwater-enviro.com
Office Timings:Mon to Fri 8:00 to 5:00
Sat to Sun Closed

Facebook   : https://www.facebook.com/MineralPure
Twitter       : https://twitter.com/Mineral_Pure