irondoorsnow_G+ cover

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    Iron Doors NOW produces high quality wrought iron doors that ensure customers experience elegance as well as security. We offer a wide selection of products that are aesthetically pleasing as well as functional. In addition to the hundreds of iron doors that we carry in stock we provide our clients with the opportunity to create custom designs and sizes.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    Iron Doors Now’s principal, Mrs. Julie Wigren, has informed us that her personal philosophy is that her clients success are the heart of the business. As a successful business professional, Mrs. Wigren feels it is critical to listen to her clients and respond properly. By always putting her customers first, Mrs. Wigren hopes to maintain Iron Doors Now as a successful enterprise both now and for many years to come.

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    Another top executive, controller Patrick Walker told us that Mrs. Wigren’s personal business philosophy is based on the premise that “strives to add value in service, understanding that a successful business model is based on value-added services, and client care”. Iron Doors Now Patrick Walker says this, “We are one of the top iron doors companies for helping homeowners create designs and understand differences in quality. With us, you’ll always receive a detailed and customized approach to your new iron door that comes from a team whose mission is to provide a well-built, functional and beautiful door that you will be proud to own and stands out from the others”

Q 4.     What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    Our wrought iron doors are an excellent addition to any home or business. We work with clients to make their vision a reality, customizing orders to their exact specifications. From color selection to the wrought iron design, there are endless possibilities. Wrought iron doors from Iron Doors NOW add instant curb appeal as well as overall value to our client’s homes and businesses. We are continuously adding new designs to our existing stock.

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    Iron Doors NOW is a leader in the growing industry of Iron doors. With showrooms in 7 different states this company is truly bringing the product to the consumer. Patrick Walker expresses that it’s Iron Doors NOW’s vision is to focus on one thing and be the best, “no other company can offer our type of quality at a lower price.”

Q 6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    60-80

Q 7.    To what do you most attribute your success?

Ans:    IRON DOORS NOW- Hand forged wrought iron doors are made strong enough to pass coastal hurricane tests which means they adhere to the most stringent building codes in the USA; and is the signature of quality products from a quality company.

Q 8.    How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:    Mr. Walker explained the process of obtaining leads for his company, “we get out leads mostly from past clients who have referred their family and friends. We also advertise on multiple search engines as well as social media, which works extremely well for us.” Once the initial interest has been made the potential client will reach out to Iron Doors NOW and one of their several experienced sales reps will walk them through the sales process.

Q 9.    Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it?

Ans:    How did you obtain investors for your venture? No investors. Iron Doors Now began in 2006 using a $20,000 credit line on the owners’ personal residence. Since that time….Iron Doors Now has grown to offer approximately $200,000 worth of stock doors- Ready to ship in 48 hours!

Q 10.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    “Iron Doors Now truly communicate all aspects of the service in a timely and effective manner. We are serious about meeting commitments, and deliver on their promises.”

Q 11.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    Highest rated online wrought iron doors company found anywhere in America.

Company        : Iron Doors Now
First Name      : Patrick
Last Name      : Walker
Address          : 1831 Belcroft Ave
City                : South El Monte
State               : CA
Zip Code        : 91733
Tel No            : 877-325-9855
Fax No           : 877-373-8909
E-mail Id        : sales@irondoorsnow.com

Twitter        : https://twitter.com/IronDoorsNow
Facebook    : https://www.facebook.com/IronDoorsNOWOfficial
Google        : https://plus.google.com/+IrondoorsnowCalifornia