Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: A2000ERP SOFTWARE – SINCE 1996A2000 Solutions Pte. Ltd. is the developer of A2000ERP in Singapore with more than 25 years of industry experience. We provide enterprise solutions that cover financial management, E-commerce, Analytics, Mobile Solutions, Sales & Distribution, POS, Inventory & Warehouse systems. A2000ERP simplifies your business processes, empowers people, and helps you create dynamic responses to the dynamic market of the 21st century.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself.

Ans: I have been working with Business Software Solutions since 2013 till today with 8 years of industry experience and networks. I have contributed to over a thousand of SMEs in Malaysia and Singapore to digitalize and streamline their business processes, improve operational efficiency and productivity, simplify day to day tasks and produce more time for my customer with their core business.

Q 3. What motivates you to provide business solution softwares to SMEs?

Ans: The curiosity to be successful is the key motivation. In each of the meetings, whether a successful deal or not, clients will share with the entire business processes and industry secrets on how they run the businesses.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding cloud software providers?

Ans: Simplify the steps to achieve the expected results, user friendliness interface and maintaining an affordable subscription cost.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be successful in this industry?

Ans: Strong Innovations on development and research; Excellent Customer Care Services and Fast Implementations.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: About 8 to 9 hours a day.

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Being passionate about the industry is what really drives me to success, such as meeting people, analyzing processes logically and creatively, creating solutions with the teams and producing the masterpiece that helps my customers go through each of the stepping stones in the business and help them to grow.

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Digital marketing in Facebook and Google Ads.

Q 9. Where did your organization’s funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: N/A

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Maintaining good relationships with clients, being innovative and helping customers to grow their business.

Q 11. Where do you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: To continue serving the SMEs market and double up the customer database.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most? Why?

Ans: N/A

Q 13. How important have good employees been to your success?

Ans: Good employees can help a business to maintain how it is shaped, share feedback on what is lacking from processes and bring the company to the next level. Therefore, we always listen to our employees and constantly evolve over time.

Q 14. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: As long as the idea benefits the businesses.

Q 15. What motivates you?

Ans: Satisfaction and Rewards

Q 16. What are your ideals?

Ans: Do the right business with the right customer

Q 17. How do you generate new ideas?

Ans: Meeting clients always keeps me generating new ideas.

Q 18. How do you define success?

Ans: When my customer happily refers their friends or customers to me without asking.

Q 19. How do you build a successful customer base?

Ans: Understand what my client needs, share professional advice that really makes sense to them.

Q 20. What is your favorite aspect of doing what you do?

Ans: Meeting new clients and being trusted.

Q 21. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: When clients tell me how happy they are now after implementing the business solutions, and keep them away from doing meaningless repetitive tasks daily.

Q 22. What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans: Always be enthusiastic and passionate about our duty to digitalize the client’s business processes.

Company Detail:

Company : ERP Software Singapore – A2000 Solutions Pte Ltd
Address : 5 Ang Mo Kio Industrial Park 2A
City : Singapore
State : Singapore
Zip : 567760
Country : Singapore
Phone : +65 6720 2000
Email : info@a2000.net