Q1 : Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans : Xtreme Car Wash Gear is Oklahoma City’s best pressure washers, truck and large vehicle wash equipment and fleet wash equipment dealer and manufacturer. We pool our talents to in manufacturing, engineering, and customer service in our partnership.

Q2 : Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans : Jerry has a manufacturing background, and Barry owns 16 car washes. Together, we have over 50 years of industry experience, and we are confident in meeting the needs of our clients.

Q3 : What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans : We understand how difficult it can be to find the necessary equipment in the auto and cleaning business. We are dedicated to helping our customers find what they need and engineering items for them if necessary.

Q4 : What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans : 1. Value your customers
2. Always do what is right
3. Know your industry

Q5 : What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans : 1. See the customer’s point of view
2. Never stop learning
3. Push through hard times

Q6 : How many hours do you work a day on average?

Ans : Entrepreneurs are always on duty, but our staff does a great job of lightening the load.

Q7 : To what do you most attribute your success?

Ans : Our success comes from our commitment to prioritizing customer service and building trust in our business relationships.

Q8 : How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans : We have multiple methods of marketing. We had contacts established and grew by word of mouth. Improving our website and online presence makes it easier for customers to find what they need quickly.

Q9 : Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans : We are a partnership.

Q10 : What is the best way to achieve long-term success?

Ans : Success comes with consistently providing the level of service customers expect and staying informed in your field.

Q11 : Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans : I see our business expanding over the years as we continue to fine-tune our customer support and consistently lead them to the best products for their needs.

Q12 : Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans : We work with a number of great companies, such as Champion, Gamajet, Adriatech, Challenger, Rotary, and Hydro Tek.

Recommended Questions –

Q13 : How important have good employees been to your success?

Ans : Our employees demonstrate our values and represent the company well. A business cannot be successful without good employees.

Q14 : How long do you stick with an idea before giving up?

Ans : Change is necessary, and there will always be growing pains. When we know that the kinks are out and an idea is not working, we will let it go.

Q14 : What motivates you?

Ans : We are motivated by our work ethic and our love of hands-on customer service.

Q15 : What are your ideals?

Ans : Our business ideals are to provide quality equipment for different purposes while offering value and personalized customer service.

Q16 : How do you generate new ideas?

Ans : We like to collaborate with everyone at the company and draw from expertise in different areas. We also work closely with our business partners to better understand changes in the industry so we can generate new ideas.

Q17 : How do you define success?

Ans : We define success by achieving our company values and having highly satisfied, repeat customers.

Q18 : How do you build a successful customer base?

A successful customer base comes from building trust by providing products, value, and service that the customers need.

Q19 : What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans : The best part of being entrepreneurs is creating and executing our vision for the company based on our experiences and observations.

Q20 : What has been your most satisfying moment in business?

Ans : The most satisfying moments in business come when we know that a customer has equipment that best fits their needs and are satisfied with the value and quality.

Q21 : What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans : Entrepreneurs can drive their business in the direction they believe is best, while employees must follow the direction of someone else.

Q22 : What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans : Our company culture is team driven. Everyone is united in serving our customers and making sure that we tailor our services to their needs.

Q23 : In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans : Amazing.

Contact details:
Company name: Xtreme Wash Gear LLC
Address: 5229 D N.W. 5th St.
City: Oklahoma City
State: OK
Zip Code: 73127
Tel No: (405) 949-9538
Fax: (405) 949-5644
E-mail Id: sales@xtremewashgear.com
Url: http://www.xtremewashgear.com/