539369327_orig

Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans : The Gore Law Firm is a personal injury law firm located in Alpharetta, Georgia. We believe that the victims of serious accidents deserve compensation for their injuries. They should not have to deal with uncooperative insurance companies and get the runaround while trying to recover physically, financially and emotionally. We represent victims of negligence on the road. We know that it only takes a second for a careless driver to change the lives of others forever. When our clients have serious injuries that require extensive medical care, lost income and other expenses, they can depend on us to fight for them.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans : I have spent my entire legal career working in injury law. I am committed to building a close working relationship with my clients to provide quality, compassionate and efficient legal representation. I work to move injury cases, wrongful death claims, property damage and diminished value cases to settlement or trial as quickly as possible without sacrificing results. We are also particularly attentive to the stress that being injured or in a collision can have on a person’s overall life. I work very hard to minimize that stress for our clients.

I am currently on the Board of The Georgia Associate for Women Lawyers and the Board of The Atlanta Bar Association’s – Women in the Profession Section. I was chosen to be in the inaugural class of GAWL-Edu, an intensive mentoring program for 20 women lawyers in Georgia. I am a member of The Georgia Trial Lawyers Association. I was a guest on “Atlanta Legal Experts- Business RadioX” Atlanta, Georgia; August 2014. I am also the host of the Georgia Association for Women Lawyers- Working Moms Luncheon. During Law School, I was elected the President of the Student Bar Association and was recognized as “Peer Mentor of the Year”, “Outstanding Student of The Quarter” and received various Dean’s Awards for leadership and service to the school.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans : I was raised in a household where both of my parents were both self-employed and I always imagined running my own business. After working for several years in personal injury law to gain valuable experience, I gained the confidence and skills to open my own firm and I could not be happier.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans : Don’t be afraid to take calculated risks.
Develop and define your brand and professional image early on.  When people think of you, do they think of what you do?
If you don’t believe in yourself, no one else will.  Promote yourself!

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans : Risk Taker – Need to take a leap of faith to start, especially in the beginning.
Visionary – You must be able to create a vision of where you are going.
Problem Solver – Creatively solve problems daily.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans : As a business owner, you are on call 24/7

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans : I attribute any success I’ve had to not giving up and overcoming any obstacles that have been thrown my way. I also attribute my success to my parents who instilled an incredible work ethic in me and the belief to not settle for mediocrity.

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans : Networking and Referrals. If people believe in you and your brand, they will send you business.

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans : I started my firm with a personal loan to my business of $2,000.00, which I repaid to myself in 3 months. I think for law firms you should start off with as little debt as possible.

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans : I believe whole heartedly in The Golden Rule. Simply treat others as you would expect to be treated. Do what is right when no one is looking. Too often lawyers don’t treat their clients with the care and concern they deserve. I think clients know when you are genuinely invested in their case.

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans : I plan to expand my firm and look forward to creatively changing the negative stigma’s associated with personal injury law.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans : There are several attorneys who I admire, who started their firms from their basements or home offices and who are very successful today, without losing sight of where they came from.

 

Company: The Gore Law Firm, LLC
First Name: Jennifer Gore-Cuthbert
Last Name: Gore-Cuthbert
Address: 5755 North Point Pkwy #252
City: Alpharetta
State: GA    Georgia
Zip Code :  30022
Tel No : 404-436-1529
Fax No :  404-921-9077
E-mail Id: jennifer@gorefirm.com
Office Timings: Mon – Fri : 9:30 AM – 5:30 PM

google        : https://plus.google.com/+TheGoreLawFirmLLCAlpharetta/posts

facebook    : https://www.facebook.com/TheGoreLawFirm

twitter        : https://twitter.com/gorelawfirm

linkedin     : https://www.linkedin.com/in/jennifergorelaw