Q1 – What motivates you?
Ans – Being a master of my own destiny.

Q2 – How do you generate new ideas?
Ans – By getting intuition and inspiration.

Q3 – How do you define success?
Ans – Being able to help self & others in a significant way.

Q4 – What is your favorite aspect of being an entrepreneur?
Ans – Being in control of my own destiny.

Q5 – What has been your most satisfying moment in business?
Ans – Being able to help and please women.

Q6 – In one word, characterize your life as an entrepreneur.
Ans – Satisfaction.

Q7 – What inspired you to (start a new business venture) or (to make
significant changes in an existing business)? How did the idea for your
business come about?
Ans – I experienced great ? ache personally and business wise before and after
that I wanted to be in charge of everything in my life.

Q8 – What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?
Ans – Find your passion(purpose), find a way to generate revenue from it, and
find ways to create multiple streams of income.

Q9 – What would you say are the top three skills needed to be a successful
entrepreneur?
Ans – Dependance on self, high intelligence, and sticktoitiveness.

Q10 – How many hours do you work a day on average?
Ans – 40-60

Q11 – To what do you most attribute your success?
Ans – Hig insight and intelligence.

Q12 – What is the best way to achieve long-term success?
Ans – Stay the course.

Q13 – Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?
Ans – Many lives will be improved because of me. I will travel the world.

Q14 – Excluding yours, what company or business do you admire the most?
Ans – Admire Manna Inc. and ERJ Inc. These companies were created by an ex-????
player.

Contact Details :
Company Name: D Bizzness, LLC
Address: 442 Village Green Blvd, 204, Ann Arbor, MI, 48105
Tel No.: 313-461-1246
Email Id: dbizznessllc@gmail.com
Url: http://happinessofpleasure.com/