Q 1. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Be relentless. Don’t give up as soon as something “doesn’t fit”, or “isn’t perfect”.
Ask the right questions
Be patient

Q 2. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Resiliency.
Focus
Be a good seller

Q 3. How many hours do you work a day on average?

Ans: 10 hours

Q 4. To what do you most attribute your success?

Ans: Being grounded and not taking anything for granted.

Q 5. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Social media is a good platform to reach people.

Q 6. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Passion, perseverance, and grit.

Q 7. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: I see myself Impacting people’s life on a larger scale.

Q 8. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Andreessen Horowitz
Google
‎Berkshire Hathaway

Q 9. How important have good employees been to your success?

Ans: Knowing the motivation behind the employee joining the company is very important.
Before I hire anyone I have a process I just write down the strength I want and the weakness that I am willing to tolerate. I also Value more the lack of weakness rather than strength.And I Figure out which of those strength most directly match the needs of my company

Q 10. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: Putting something aside for a bit allows me to see things with fresh eyes when I return to it.

Q 11. What motivates you?

Ans: I rarely give upon my ideas; I sometimes have to take breaks if something gets difficult.

Q 12. How do you define success?

Ans: Success is to live my true purpose, have a positive impact on others and make a difference in the world.

Q 13. How do you build a successful customer base?

Ans: Word of mouth
Social media
Writing great content in my blog

Q 14. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: The freedom to do what I want. I don’t function well when people tell me what to do.

Q 15. What has been most satisfying moment in business?

Ans: Being able to help people find their true potential.

Q 16. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: Entrepreneurs thrive on risk; Employees need the security of their day jobs. Not having steady paycheck health insurance and pension is too risky for them.

Q 17. How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: I divide my time between my clients and my family. Being organized has been very helpful.

Q 18. What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: The only way to confront fear is by being stronger than fear, I invest a lot of time preparing and learning and making myself stronger, so when events occur I have the tools necessary to deal with them. So I don’t think about fear at all.

Q 19. Do you believe there is some sort of pattern or formula to becoming a successful entrepreneur?

Ans: I believe you have to be persistent, confront the brutal facts yet never lose faith and have an outstanding team.
Know deeply what are you passionate about.
What can you be the best in the world at.
Can it be financially rewarding.

Q 20. If you could talk to one person from history, who would it be and why?

Ans: I would like to talk to Steve Job. Steve Job didn’t wait until every plan was perfect. That meant he didn’t analyze each and every step before he took it. HE had faith on himself and his capability of solving whatever life throw at him. He accepted what happens into his life because he believed that every thing has a purpose.
As he said “You can’t connect the dots looking forward. You can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.

Q 21. What book has inspired you the most? (OR what is your favorite book?)

Ans: The book that inspired me the most is “Good to Great: Why Some Companies Make the Leap…And Others Don’t”By Jim Collins

Q 22. What are some of the biggest mistakes you’ve made?

Ans: The biggest mistake I believe I have made in my life is letting toxic people in my life.

Q 23. How can you prevent mistakes or do damage control?

Ans: I Stay Aware of my Emotions and I Establish Boundaries, and I Don’t Focus on Problems—Only Solutions.

Q 24. What are your hobbies? What do you do in your non-work time?

Ans: I love reading books, baking, running

Q 25. What makes you happy?

Ans: Simplicity

Q 26. What sacrifices have you had to make to be a successful entrepreneur?

Ans: I had to choose between spending time with friend or investing time on my business.

Q 27. If you were conducting this interview, what question would you ask?

Ans: What would you like to be remembered for?

Company Detail:
Company : Lets Create Your World
Contact : Zahra Borja
Address : 1460 Broadway
City : New York
State : NY
Zip : 10065
Phone : 917-476-2090
Email : zara@letscreateyourworld.com