Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: We are a Security and Fire Integration Company that handles everything Security, Fire Alarm, Access Control, Surveillance, Fire Extinguisher, Video Intercoms, Fire Suppression and Kitchen Rangehood System. From design, installation, service and maintenance we are your turn key provider in the Midwest.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: Trey has been in the Low Voltage Security industry since June 1997 and spent the first 13 years of his career in Seattle Washington. With his previous office located directly across the street from the Microsoft campus he has had the opportunity to get software and components in the early development stages. Trey started in the industry as a Technician, Project Manager, Service Manager and Operations Manager over several offices located in Washington, Utah and Alaska. Trey has successfully managed thousands of projects throughout the Nation. In 2010 Trey moved his family to Central Nebraska in search of a better place to raise his family. In 2013 Trey and Bob decided it was time to start their own destiny and created Integrated Security Solutions, LLC. From that day forward, getting back to the service roots, ISS has taken care of thousands of new customers protecting their loved ones, investments and property. Truly standing by our motto, “Your Safety is Our Passion”.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: Protecting and getting back to taking care of individuals’ property & loved ones to ensure they are well taken care of if the time comes. Driving the industry standards and getting back to the true roots of what Security and Fire Integrators are supposed to be about.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Always bet on yourself. Admire your competition. Allways go a step ahead of “standard”.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Drive, Learning from Mistakes and Attention to all details.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: 10-12

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Being a “Sponge” of all knowledge available to me, even if it’s not my current position and learning. Always volunteer for opportunities. Even the less than ideal ones.

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Word of mouth (Referrals)

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: None, self starters and funded our own endeavor.

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Learn and be acceptable of change.

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: The moon. Sky is the limit and as long as people need Security and FIre Alarm solutions, we will be doing everything we can to ensure safety and piece of mind.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Microsoft. Seeing it start from the beginning and driving a product that affects every individual in professional, educational and personal lives, the world is a much different place because of a couple peoples “idea” that blossomed how we do our daily tasks each day.

Q 13. How important have good employees been to your success?

Ans: Most important. Teams make the company. A good company is filled with great employees.

Q 14. What motivates you?

Ans: New technology

Q 15. How do you generate new ideas?

Ans: Down time to concentrate and let my mind wonder.

Q 16. How do you define success?

Ans: Driving from failures and always moving forward. No matter what it is.

Q 17. How do you build a successful customer base?

Ans: Let your work do the talking. Customers will come when you give them what they expect and beyond.

Q 18. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: Doing and Leading. Leading by example of doing.

Q 19. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: Meeting new people all across the US and becoming self employed with a thriving business.

Q 20. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: Opportunity and drive. Its ok to not be an entrepreneur. It is not for everybody nor does everyone have the time/effort to put in what it takes to make it work.

Q 21. What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans: Open doors. We might as well not even have doors on our offices. Stay transparent and open to all new ideas.

Q 22. In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Exciting

Q 23. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: Not wait so long to work for myself

Q 24. How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: Yes.

Q 25. What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: Failure. Always do my best and stay confident in decisions and execution.

Company Detail:

Company : Integrated Security Solutions, LLC
Address : 1710 W 2nd St
City : Hastings
State : Nebraska
Zip : 68901
Phone : 402-462-0348
Email : info@iss-ne.net