Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Best Locksmith NY was founded in New York. to provide the best qualified reliable locksmith and security for residential, commercial and automotive services. Best Locksmith NY offers wide range of services Lock installation, lock opening , lock repair, door closer installation, master key system programing, etc….
We are located in NYC, NY serving Manhattan, Bronx, Yonkers Brooklyn and Queens
We have one dispatch location and 3 trucks available at anytime to help customers in need of locksmith service.

Q 2.Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or
entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: As a boy I grew up working for my family in a farm.
As an young man i relocated to another country and got an high school education and some college education.
My achievement would be accomplishing 3 different languages and learning different cultures.
And having my own business

Q 3.What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: My inspiration to start changes on my business was from
The idea for my business comes from working as a subcontractor to other business.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Three advice I would give budding entrepreneur would be
A- Believe in yourself
B-Honesty
C- Hard work

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Three top skill needed to be an successful entrepreneur for me would be
A-commitment
B-Hard work
C-professionalism

Q 6.How many hours do you work a day on average?

Ans: As an entrepreneur I don’t have a specific time.
It changes daily.
Q 7.To what do you most attribute your success

Ans: Customer trust

Q 8.How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of
Marketing?

Ans: by online marketing, business cards, and mouth to mouth
My most successful form of marketing is recommendations.

Q 9.Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it?
How did you obtain investors for your venture?

Ans: My organization was founded from my savings and reinvesting.

Q 10.What is the best way to achieve long-term success?

Ans: The best way I believe to gain long-term success is having good people working with you and building a customer base

Q 11.Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: having a couple of locations.

Q 12.Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: The company I admire the most would be the New York Public Library.
It is a free public place and they have the best way of finding ways to educate people.

Q 13. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: It takes me a long time to give up an idea that sticks.

Q 14. What motivates you?

Ans: my biggest motivation is family.

Q 15. How do you generate new ideas?

Ans: I normally generate new ideas by my daily experiences.

Q 16. How do you define success?

Ans: Define success to me would be doing what you love on a daily basis.

Q 17. How do you build a successful customer base?

Ans: Building a customer base is very important, So therefore we build our customer base with honesty and professionalism.

Q 18. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: My favorite part of being an entrepreneur is having the flexibility of generating new ideas.

Q 19. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: One of the major difference between entrepreneur and those who work for someone else is the responsibility you take on.

 

Company Detail:

Company : Best Locksmith NY
Contact : Taz Baruch
Address : 3235 Cambridge ave
City : Bronx
State : NY
Zip : 10463
Phone : 718-986-0035
Email : info@bestlocksmithny.com