Q1: Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Yoongli is a company that provides technology driven High impact visual experiences to companies that invest in trade shows, sales events, conventions, or corporate events.

Q2: Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I’m a self-motivated entrepreneur going into my 4th year in this exciting adventure with a strong 17-year background in sales. Some of my major achievements have come during my current business tenure which include working with major global brands at a headquarter level, these companies include Nike, The Dow Chemical Company, Shoe Show, Occidental Petroleum Corporation, Saudi Aramco, USA Today, among many others.

Q3:What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: HYPERVSN’s holographic technology inspired us to jump into the visual technologies industry. At first our intention was to become the US authorized distributors for the brand, however after a couple of years the market dictated a different direction and change in our business model. The most critical change included moving from reselling hardware to short-term leasing and offering holographic integrated solutions.

Q4: What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Prove and challenge your business theories

Identify your niche market (Easier said than done)

Once you understand who your clients are, don’t over analyze them and begin THE conversation. You’d be surprised where confidence can take you.

Q5: What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: 1)Leadership

2)Resourcefulness

3)Team building abilities

Q6:How many hours do you work a day on average?

Ans: 7-8

Q7:To what do you most attribute your success?

Ans: I am far from reaching my life goals, but up to this point I attribute my present-day professional success to resiliency, teamwork, and patience.

Q8: How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Digital marketing, specifically paid search.

Q9:Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: Yoongli was privately funded and to be honest it was not difficult to get the funding.

All it took was a sound proposal and a well-structured plan of attack.

Q10: What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Please enlighten me. I truly can’t speak from experience, but consistency, work-life balance and personal relations must be in the mix.

Q11: Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: I see myself involved in multiple projects and companies. More than likely companies that I either helped get off the ground or invested in. I know there’s a bunch of way smarter people than me waiting for their opportunity to run a company.

Q12: Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: RedBull.

Company Detail:

Company : Yoongli LLC

Address : 6006 N MESA ST STE 812

City : EL PASO

State : TX

Country: US

Zip : 79912

Phone : (915)3084503

Email : igonzalez@yoongli.com