Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Golden Clover Investments helps people of all backgrounds achieve financial independence, and get away from the day to day rat race through currency trading. We have the corporate office in Lehi UT, and a satellite office in sonoma ca.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educationalor entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I have a background in accounting and real estate, I’ve been in business since 19 years old when I bought my first investment property. I’ve been in accounting since the age of 13 working as a Bookeeper for my mother’s business. In 2020 I discovered day trading and my life changed for the better, now I invest in real estate and help those who want to learn how to make money in the forex and crypto markets.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: There is a need for an opportunity to achieve the goal of time and money. There’s only two ways to achieve financial independence that’s either through business or investments. Our goal at GCI Group is to assist people looking to invest.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Stay focused,Stay Consistent, get better everyday. Add a new tool everyday.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Relationship building, Problem Solving, Taking Action

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: I enjoy what I do I don’t even think about it

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Persistence

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: There’s so many different ways to market but using a marketing firm is great and asking for referrals from your current clients.

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: Our overhead and start-up cost was so low and the upside was so high we didn’t need to get investors.

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Stay consistent and get coaching.Most importantly put the coaching to action.

Q 11. How important have good employees been to your success?

Ans: Vital

Q 12. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: It depends on the idea but that’s where a good coach and help guide you.

Q 13. What motivates you?

Ans: My wife and kids

Q 14. How do you generate new ideas?

Ans: Quite time to think of new ideas, and challenges are a great feeding ground for ideas

Q 15. How do you define success?

Ans: Living life on your terms, and waking up and controlling your time & money

Q 16. How do you build a successful customer base?

Ans: Treat customers like guest in your home.

Q 17. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: Creating something that wasn’t present

Q 18. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: The moment my wife could be astay at home mom

Q 19. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for
someone else?

Ans: Mindset

Q 20. In one word, characterize your life as an entrepreneur. –

Ans: A Beautiful Mess

 

Company Detail:

Company : Golden Clover Investments
Contact : Miguel Daggs Jr
Address : 2889 Ashton Blvd.
City : Lehi
State : UT
Zip : 84043
Phone : 707-235-6003
Email : info@goldencloveinvestments.com