1 – Q) Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: MyHosti is your local Super-CoHost and Vacation Rental Property Management company. Our clients are some of the Top Performing Short Term Rentals in their area. We have built an infrastructure to support and catapult our vacation rental client base like no other. Assessment: MyHosti will assess your property and provide a market analysisof your property at no cost to you.

Legalize It: We will help guide you with the proper licensing to meet all regulatory requirements for your city and county.

Work it: We will handle all repairs, special remodeling requests and interior design. We have a very talented team that are ready to turn your home into the vacation rental that you have always dreamed of owning.

Snap It: We offer professional photography that will capture the essence of your vision, We will use the photographs to attract and gain traffic throughout all major platforms such as Airbnb, VRBO and Booking.com

List it: MyHosti will list your property throughout multiple platforms assigning it top dollar price per night stay!

Book it: All guests will have a Super-CoHost to communicate with pre booking and post stay.

Manage: MyHosti will manage all aspects of the property and the team needed to have a successful short term rental business. Making sure that your home is kept and maintained for check-in ready.

Maximize Revenue: No other company will work as hard as MyHosti to deliver maximum revenue growth for your vacation rental property by applying our very own business personalized strategy.

2 – Q) Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I have been in business now for roughly 4 years. I have a combine’s experience of running a business for over 15+ years. I am an entrepreneur at heart. I have a Florida State Real Estate license, am a Property manager, and an expert in the fields of Landscaping, design and home remodel.

3 – Q) What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: 8 years ago I opened up my very own Airbnb. I personally managed all aspects of the vacation home. I cleaned, staged and managed the day in and out. I felt that there was a big need in this industry.

4 – Q) What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Never give up, do not be afraid to fail and work as hard as you possibly can.

5 – Q) What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: One must be extremely dedicated, be able to enjoy your work and have good team building and management strengths.

6 – Q) How many hours do you work a day on average?

Ans: 15

7 – Q) To what do you most attribute your success?

Ans: Wanting it

8 – Q) What has been your most successful form of marketing?

Ans: Mostly online presence.

9 – Q) How did you obtain investors for your venture?

Ans: I self-funded the business primarily.

10 – Q) What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Always be able to pivot and minimize risk.

11 – Q) Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Fully branched out throughout the State of Florida.

12 – Q) Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: I do admire the Airbnb platform. But I believe there could be improvements.

13 – Q) How important have good employees been to your success?

Ans: I would say of high importance. Team building is the core of the business.

14 – Q) How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: My ideas come to me sometimes years in advance. Throughout the thought process si where I fine tune it.

15 – Q) What motivates you?

Ans: I have always been very self-driven. But I would have to say at this age it is family and the need to feed my creativity.

16 – Q) What are your ideals?

Ans: High morals and ethics

17 – Q) How do you generate new ideas?

Ans: Though process

18 – Q) How do you define success?

Ans: One may be successful in many ways. As long as it is healthy during its growth.

19 – Q) How do you build a successful customer base?

Ans: Client relationships and commitment to them.

20 – Q) What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: The freedom it provides you.

21 – Q) What has been your most satisfying moment in business?

Ans: Today- the fact that the business has grown * 2 1/5.

22 – Q) What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: For 1 I am the owner of the company and do not have a manager.

23 – Q) How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans: As long as you have an interest in the company and are taking initiative, the success I up to them.

24 – Q) In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Free

25 – Q) If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: I would of invested in Real Estate a long time ago.

26 – Q) How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: My family has a great level of respect for what I have accomplished as an entrepreneur. The freedom that it comes with allows me to spend more time with them.

27 – Q) What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: The greatest fear is that there Is no tomorrow. So you live today to the best that you can!

28 – Q) How did you decide on the location for your business?

Ans: It was where my first property was purchased.

29 – Q) Do you believe there is some sort of pattern or formula to becoming a successful entrepreneur?

Ans: Putting ideas to work!

30 – Q) If you could talk to one person from history, who would it be and why?

Ans: Jesus

31 – Q) Who has been your greatest inspiration?

Ans: Bob Sheetz

32 – Q) What book has inspired you the most? (OR what is your favorite book?)

Ans: The Goal

33 – Q) What are some of the biggest mistakes you’ve made?

Ans: To plan too large in where it became overwhelming.

34 – Q) How can you prevent mistakes or do damage control?

Ans: Have staff cross check.

35 – Q) What are your hobbies?

Ans: I enjoy playing basketball.

36 – Q) What makes you happy?

Ans: Family

37 – Q) What sacrifices have you had to make to be a successful entrepreneur?

Ans: Time with my family, continued self-investment and placing myself last.

38 – Q) If you were conducting this interview, what question would you ask?

Ans: What are your immediate goals and any other plans to start a different business.