Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: At Millionaire Galleries, we make it our business to find the most unique Signature Art Displays that commemorate some of the most loved celebrities and moments of the past. We study history, and use this knowledge and our passion to locate truly rare pieces from the greatest names in Sports, Hollywood, and Music. We feature one of a kind treasures, the kind of items that make people take notice, Collage Art Displays that are essential for those with a love of the rare and unusual.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: It all started with baseball, collecting baseball cards, to be exact. My Brother Charles and I collected baseball cards as kids. Being from New York, the Yankees were de rigueur, of course. After moving to Miami in 1957, our grandfather continued the tradition by sending us wax boxes. Time went on and I left collecting behind for a bit, my brother kept up our tradition, and from time to time would invite me to go to a show. I don’t know how many times I turned him down, but eventually, I gave in and went to one with him to a Sports Collectibles Show in Miami. Just like that, I was transported back to our childhood and all of the joyful hours we spent collecting cards together. I was back, and it was a good thing. This childhood passion fueled an adult quest to be the best, to have quality baseball card collections, and to share them with everyone.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: It did not take long before I realized that people were overwhelmed for connection with something greater than themselves, the past, the greats in sports and entertainment history. I still loved baseball cards, and I decided to branch out into more signature art displays of famous icons, something that people who love the unique and special can hang on their walls and tell stories about. Everywhere I went, the reception was incredible. There was a definite “Wow! factor” with my framed Art displays that included amazing photographs and signatures.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: When you enjoy it, you don’t feel is work, you are driven to do more, I know I am

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Driven, hardworking and make it your own, unique! Because when you are different, you standout

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: I never stop

Q 7. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: Myself from the bottom to the top, the real American way!

Q 8. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Never give up, the world is hard and ppl are complicated but you have to keep thriving.

Q 9. How important have good employees been to your success?

Ans: Finding the right team can make you unstoppable

Q 10. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: What does giving up mean? I don’t recognize it.

Q 11. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: You do what you love and share it with the world.

Q 12. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: When Harrods Department Store in London contacted me to carry the Millionaire Gallery line in one store! Others soon followed, such as Harvey Nichols Department Stores in Dubai offering a location!

Q 13. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: Nothing!

 

Company Detail:

Company : Millionaire Gallery Inc
Contact : Seanna Foraker
Address : 608 Duval St
City : Key West
State : FL
Zip : 33040
Phone : 305-440-2392
Email : info@millionairegallery.com