Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Simply Photo Booths has been providing event services in Orange County for over five years. Our testimonials and return clients are proof that we bring creative fun, and professionalism to each event.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: Became an entrepreneur at 17 years old. Started a photography business and loved it so much, the photo booths became the perfect addition to me being a photographer.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: I was a photographer and a bartender but wanted to find something I could spend more time with family, so I invested in the photo booth business.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Bootstrap your business instead of going into debt.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Don’t give up.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: 24/7

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: My family

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: We use On The Maps Digital Marketing to market our business. It has been the best thing for our business marketing success.

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: We bootstrapped.

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: To persevere at 250%

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Multiple locations cities.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Apple

 

Company Detail:

Company : Simply Photo Booths
Contact : Rafael Santanna
Address : 28872 Aloma Ave
City : Laguna Niguel
State : CA
Zip : 92677
Phone : 714-280-7110
Email : rafael@simplyphotobooths.com