Q1: Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: My name is Mo Saleh the owner of Phone Repair and More in Zephyrhills, Florida. We fix iPhones, iPads, Tablets, Androids, computers, Samsungs, and much more. In addition to selling iPhones, Samsung phones, iPads, and plenty more electronic devices. We are also in the process of opening a new store in Tampa, Florida that should be open in the month of February, 2020.

Q2: Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: As a business owner we understand the importance of customer service and have always enjoyed fixing gadgets. That is why we opened Phone Repair and More. Now we are in the process of building a brand with our name. Running this business has been a great accomplishment.

Q3: What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: The idea of starting the business was based on our knowledge fixing gadgets. Now the store is operating efficiently and we are in the process of opening a second store to serve more customers.

Q4: What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Confidence, perseverance, and dedication are extremely important to being a successful entrepreneur.

Q5: How many hours do you work a day on average?

Ans: 50 hours a week on average.

Q6: To what do you most attribute your success?

Ans: Self confidence and the ability to work hard no matter the circumstances.

Q7: How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: We are ranked number on Google for multiple keywords including iPhone repair Zephyrhills and much more. SEO is the best marketing strategy for our business. We also did pay per click ads when we first opened.

Q8: Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: That is personal and not something we feel comfortable discussing. Most people raise funds from their family or make a personal investment. For us we would rather not say.

Q9: What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Happy customers is the most important strategy for success.

Q10: Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Opening more Phone Repair and More stores around Florida and eventually expanding the business.

Q11: Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: We admire Amazon and Jeff Bezoz for building such an impressive company.

Contact Details :
Company: Phone Repair & More
Address: 38518 5th Ave, Zephyrhills, FL, 33542, USA
Tel No: 813-395-5581
Email ID: Phonerepairandmore@gmail.com
Url: https://phonerepairmore.com/