SlideshowDarkBlue_Boat-1901x9751. How long have you been in the electronic cigarette industry?
Answer: 7 years

2. What was the original source of inspiration for you to start Breathe Intelligent Cigarette?
Answer: Basically, I loved the concept of a better alternative to smoking. Half A million people die of cancer each year. My father smoked for all his life and died of cancer.

3. What keeps you up at night/what are you paranoid about?
Answer: FDA regulations that will affect Breathe Intelligent Cigarette and the rest of the industry. Their decisions can dictate how we run our business and can effect our profitability margins. Hence, this could hinder our future expansion.

4. How do you manage the duality between driving new business and overseeing daily operations?
Answer: Being very organized and working smart. But, I have to say I work on average 15 hours per day and sometimes staying up until 2:00am in the morning.

5. What new products are you going to be developing in the new year?
Answer: We are focusing our product line on Temperature control box mods at the moment. Basically you are able to control the temperate of the box. This allows the user to have a better puff or dry hits and this feature also prevents burning the cotton. This is where technology is going.

6. Have you considered that it could have negative consequences for some people?
Answer: Absolutely. But, have reviewed extensive outside research. Any legitimate studies we have found show that electronic cigarettes and vaping are harmless compared to traditional tobacco cigarettes. We are very aware of the concerns consumers have regarding the effects of e-cigs. But, up to now – there have not been any reports of any medical complications from electronic cigarettes or vaping.

7. How have employees assisted in Breathe’s success?
Answer: We seek employees that are knowledgeable in the electronic cigarette industry. Since we are still a growing company we promote innovation and look for employee feedback to create a more efficient working environment.

8. What motivates you?
Answer: Of course, my wife and child have always been my main motivating factor to create a stable living environment for them. The electronic cigarette industry seemed like a good fit for me as I also love the complexity and the ever-evolving technology in this industry.

9. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?
Answer: Being able to control my own destiny. Making decisions in real-time that have a positive effect on the business within days or weeks.

10. What sacrifices have you made as a successful entrepreneur?
Answer: My family

About Breathe Intelligent Cigarette: Breathe Intelligent Cigarette offers the finest mod vaporizers, disposable and rechargeable electronic cigarettes, temperature controlled box mods, vaping tanks, refill cartridges, electronic hookah pens, e-liquid flavours, including the powerful Donner22 Tank and iFancy Box Mods – and much more.

Company Name: Breathe Intelligent Cigarette
Address: 8167 Main Street, Suite #206
City: Ellicott City
State: Maryland
Zip Code: 21043
Toll Free No: 866-237-0006
Pinterest: https://www.pinterest.com/BreatheLLC/