Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Asian Accents brings oriental design with impeccable quality to Palm Beach, Florida. Decorate your home or office with Oriental furniture, Asian statuary, antiques from the Qing Dynasty, and contemporary Asian-inspired accessories.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I started at 20 years old importing and distributing European and Italian picture framing to sell in a luxury niche of Gallery, Photographers and other businesses in Florida and we became the top 2 distributors in our industry!

As time evolved, China developed more competitive pricing and we started focusing on that. We travel a lot to compare the quality and realized that all their antique style was unique and refined. We found another niche where very luxury market was searching for the best Chinese antique furniture but could not merge the style with the contemporary designs and that is who we created a new category.

We noticed that the market was very cyclical too, the Asian style was strong for a few years but the transitional style we were creating was fit to all styles; at combining the antique furniture with curves, colors and elements that can go well with major styles, cold, red, color, white and even stainless steel. Our product will be the piece in the room with a pop of color. It turns into a conversation piece, developing our own look.

Q 3. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Best service in the industry – same day shipping and most importantly – a Happy customer means I did my job.

Q 4. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: “Capture and retain”

Q 5. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: Interior Design. High quality floor décor and Great service.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: 23

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Hard work and motivation to succeed.

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: It used to be designers in FL, now from online retail. You can ship anything from competitor around the globe and we need to show our uniqueness to all, recognize the high quality interior design difference we can make.

Q 9. How important have good employees been to your success?

Ans: Valuable, because if you are efficient and polite you can earn a customer forever.

Q 10. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: Everyday is a risk, be ready!
Less risk to work for someone that build your own dream / business / empire.

Q 11. What motivates you?

Ans: Learning
From the customer, how they see their homes, what colors they are looking for, how passionate they are.
From the trenches, new styles.
From designers – How ingenious they are for us to customize pieces to anything.

Q 12. How did you decide on the location for your business?

Ans: More exposure, more foot traffic and more designers and retail customers coming into the store.

Q 13. What makes you happy?

Ans: Happy customers.

Company Detail:

Company : Asian Accents of Palm Beach
Contact : Frank Carlone
Address : 505 Belvedere Rd
City : West Palm Beach
State : FL
Zip : 33405
Phone : 561-671-9977
Email : info@asianaccentspb.com