Seoglobalmedia_youtube

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    SEO Global Media, Inc. is based in Charlotte, NC but works with clients all over the US. SEO Global Media is a full service digital marketing agency with a strong focus on SEO, Social Media, PPC, and Inbound Marketing.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    SEO Global Media is led by Tony Shannon. Tony Shannon has been in the technology sector for over 20 years. His passion for technology and business experience in IT is the key component for his excitement and passion for digital marketing and helping small to medium businesses achieve their marketing goals. As a partner in Waypoint Solutions Group and Vice President his role was to grow Waypoint via it’s marketing efforts and goals. It is there that he discovered many issues with small business owners and SEO and digital marketing agencies and the disconnection between understanding and making sure a quality ROI was achieved with these efforts.  (Add to this and modify to better worded please) bio is available at www.waypointsg.com (leadership page)

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    Spending 30-40K per year in working to achieve Waypoints SEO and Digital Marketing goal caused me to not see clearly what we were spending on and what results we were getting. When I dug into SEO and digital marketing I learned how to change this experience and it created a high level of excitement as well as love for the art of digital marketing. As Waypoint has grown successfully, my business Partner Dan Wilson and I made the decision to expand into this arena and create SEO Global Media. Although still involved with Waypoint on a day to day basis, most of my role has been shifted to SEO Global Media in which Waypoint SOlutions Group is a client. Our mission is to focus on providing the same proven technigues and experience to SEO Global Media and Waypoint Clients. (edit and adjust)

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    1. It must be a business that you love and have passion for. 2. KNOW you will succeed regardless of obstacles or those tough days or frustrating client experiences. You will succeed if you make the decision to as there is always a way to make things GREAT!  PERIOD. 3. Surround yourself with people that are as good as you or better. Deal with the RIGHT type of clients and HAVE FUN!

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    Confidence, Skills, & Passion

Q 6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    10

Q 7.    To what do you most attribute your success?

Ans:    My love for technology and my large network of contracts and friends (Who are great resources for advice and connectors for business)

Q 8.    How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:    Digital Marketing and SEO!

Q 9.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    Have a 3 month plan and get it all done. Keep yourself on track to redefine and adjust your 3 month plan. Add to this your 12 month goals. Remember they shift a bit and that’s ok. Readjust and modify but define your path this way.

Q 10.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    Representing a ton of great client companies by bringing results and effective services to them at pricing and a level of service that sets a standard for our industry.

Q 11.    Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans:    Apple, Google (Alphabet), Waypoint Solutions Group, Microsoft, Facebook, and many others in tech field.

Q 12.    What motivates you?

Ans:    Helping others achieve their goals and having fun with good people/clients while in business together

Q 13.    How do you build a successful customer base?

Ans:    Great Service and Results!

Q 14.    What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans:    It is on me. No excuses.

Q 15.    What has been your most satisfying moment in business?

Ans:    26 years of determining my own fate and having succeeded at becoming really good at what I do.

Q 16.    In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans:    Not ever boring!

Company Detail :

Company        : SEO Global Media
First Name      :  Tony
Last Name      :  Shannon
Address          : 9311 Monroe Road, Suite B,
City                : Charlotte
State               : NC
Zip Code        : 28270
Tel No            : (704)-246-4521
Toll Free No   : (844)-736-4249
E-mail Id        : info@seoglobalmedia.com