Q1.Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd. is a professional supplier of smart LED display products and solutions, integrates R&D, design, manufacturing and sales, and has global sales and service capabilities. We mainly produce LED intelligent interactive floor screen, flight information display system, traffic guidance screen, etc. Our company is headquartered in Bao’an, Shenzhen. It was established in 2012. After years of development, we have a modern manufacturing plant of 8,000 square meters, more than 200 employees, and more than 50 R&D teams. With more than 20 years of experience, it has excellent LED product design, production and quality control capabilities, and is a comprehensive high-tech enterprise that implements the ISO9001 international quality system.

Q2: Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I came to Shenzhen more than 30 years ago and have been engaged in the LED industry for more than 20 years. I independently designed and developed LED floor screens, intelligent interactive LED floor screens, and small-pitch floor screens.

Q3: What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: I think what motivates my business ventures are opportunities and challenges.Because of more than 20 years of experience in the LED industry, traditional LED displays are limited to walls. Considering that if the ground can also be displayed with LEDs, it can be seamlessly connected to the wall, realizing human-computer interaction and wall-ground linkage, and then immersive 3D is derived. But the floor screen is not as simple as imagined, and many factors to be considered are not needed for the wall screen.

Q4: What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: 1)To persevere, make unremitting efforts, do not give up easily;

2)Have lofty ideals and ambitions;

3)It’s never too late to learn,don’t be a frog at the bottom of a well.

Q5: What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Courage is a key point in starting a business. If you don’t have the guts to start a business, it’s best not to start a business. Because of other things, someone may be able to help you, but when it comes to courage, others cannot help, only you can overcome it. This also affects some people who have good talents, but have no mystery to get rich. where.

In the era of advanced education and popularization of information technology, most people have a certain “vision”, but not everyone can have the guts. So where does the guts come from? Born or acquired? Actually there are. Generally speaking, the more knowledge you have, the more courage you will have.

In the early stage of starting a business, it takes courage to choose to be an entrepreneur. If you dare not take risks or take the first step, you will not be able to enter the team of entrepreneurs. For example, many successful people have the courage to give up a good job and choose to go to sea to start a business. They have the courage to pursue their dreams, so they will succeed, but some people will give up their dreams for a good job. .

In fact, courage is a double-edged sword. When you succeed, courage becomes decisive, which brings you more confidence to start a business; but if you fail accidentally, courage becomes reckless, so it is a double-edged sword that makes you happy Let you worry, mainly depends on how you use it more appropriately. For example, before doing something, do a full amount of research, and then muster the courage to try, the probability of success will be higher.

However, to a certain extent, no matter whether you succeed or fail as an entrepreneur, courage is a threshold, a foundation, a primary condition. The essence of courage is action. Just thinking about it is useless. !

In the initial stage of an enterprise, the vision of an entrepreneur is mainly manifested in being able to see into the future, being farsighted, and being able to keenly judge business opportunities in the midst of numerous information. In the advanced stage of the enterprise, the entrepreneur’s vision is mainly reflected in the ability to see people with discerning eyes.

Many outstanding entrepreneurs are not so good or all-powerful, but because they have a very precise eye for people, so his team is filled with the talents he needs, and his journey to start a business will be because of this. Much easier.

Behind the unique vision is also a unique way of thinking. Behind the way of thinking is innate intuition and sublimated experience, and this intuition and experience affect the development of an entrepreneur, and it is also the unique skill of an entrepreneur. Can’t be imitated.

There is one factor that is rarely discussed in the success of entrepreneurs, and that is luck. Bad luck is often the reason for failure, but when it comes to success, many people refuse to admit that luck is involved. But you will find that when a more mature entrepreneur asks why he is successful, he will attribute it to luck. There is an element of humility, but it is also true.

However, luck does not exist in isolation, it is closely related to courage and vision. The correct way is to regard luck as a basis, and good luck is to be able to seize the opportunity when it arises. Those who know how to seize the luck best should learn to create their own opportunities.

Q6: How many hours do you work a day on average?

Ans: 24 hours a day, I divide it into 3 parts, each part is 8 hours, work 8 hours, study 8 hours, rest 8 hours

Q7: To what do you most attribute your success?

Ans: I attribute my success to the Time, Place, and People.

1. Opportunity;

The popular understanding of “time of the day” is to seize the opportunity given by the times, take advantage of the situation, and finally achieve the effect of “doing more with less”. One of the most important things in life is to find your own opportunities, and then do the right things, so that you can prosper in your career. Everyone lives in the big system of society, and everyone belongs to the trend of the times, so if you follow the trend, you will benefit, and if you go against the trend, you will suffer. A person, doing the right thing is more important than doing the right thing. We must not use tactical diligence to cover up strategic laziness. Otherwise, no matter how hard we work, even if we are moved, it will be difficult to make a difference.

2. Emotional intelligence;

As the saying goes, “God makes things happen, and people make things happen.” Opportunities belong to God, but there are some things that we need to strive for ourselves, such as emotional intelligence. Even if a person with low emotional intelligence seizes the opportunities of the times, it is difficult to succeed because of tense interpersonal relationships and making enemies everywhere. People with low EQ, even if they start with a good hand, will play sloppy because they don’t know how to be a person and do things; but people with high EQ, even if they start a bad hand, because they are good at being a person and doing things, they can turn defeat into victory and laugh to the end. To be a person beforehand, to be successful, a high emotional quotient is more important than a high IQ. If you are an emotionally intelligent person, congratulations.

3. Ability;

As the old saying goes, “You need to be hard on yourself.” Even if we seize the opportunity, we are loved by everyone, but if we lose the chain at the critical moment and don’t have the ability to show it, we will “fall short”. What is capability? It is your unique core competitiveness, which no one can take away and no one can defeat. The acquisition of ability can be divided into two situations: a person is born with strong ability, which mainly depends on high emotional intelligence, such as some academic masters; and acquired ability, which depends on hard work, as the so-called “God rewards hard work”. “.

As the three elements of success, “Time, Place, and People” are still correct today: “time” is like “opportunity”, “place” corresponds to “ability”, and “people” corresponds to “high emotional intelligence” “.

Q8:How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:1)Product quality control;

2)Reasonable pricing;

3)Select high-quality sales channels;

4)Range pricing;

5)Look for differentiation;

Q9: Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: On the one hand, through partners, on the other hand, the state currently has strong support policies for high-tech enterprises,

Q10: What is the best way to achieve long-term success?

Ans: The best way to achieve long-term success is to define goals and set plans.

Q11: Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: After 5-10 years, it is necessary to assess the current situation of the company, what kind of situation is it in? Has the predetermined goal been achieved? What is the next goal? Why set this goal? How to achieve this goal? Of course, the same is true for me personally. How about assessing the stage I am currently in? Have you achieved the previously set goals? What is the next goal I set for myself? Why set yourself this goal? How to achieve this goal?

Q12: Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: What I admire most is BOE Technology Group Co., Ltd. I like their smart city services and smart medical-industrial solutions. The LED display solution for the 2022 Winter Olympics is really pleasing to the eye.

Q13: How important have good employees been to your success?

Ans: “Water can carry a boat, and it can also overturn a boat.” Good employees are the core of an enterprise. Those who can become excellent employees are generally wise men. They have wisdom that is different from ordinary people. Maximize work efficiency and create better and greater value for the enterprise.

Q14: How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: Usually before giving up, I will try three more times. If I fail three times, I will give up again.

Q15:What motivates you?

Ans: There are three factors that motivate me, one is dreams, the other is confidence, and the third is persistence.

Q16: What are your ideals?

Ans: My ideal is to promote the brand Xinyiguang to the world.

Q17: How do you generate new ideas?

Ans: Get in touch with different people, listen more, and new ideas come from the collision of ideas.

In ancient times, in order to survive, we retained the most primitive instincts, stayed in the comfort zone, and avoided contact with things that we are not sure about, so as to maintain that comfort.

So when we muster up the courage to try to step out of our comfort zone, it will be very difficult. If we take risks because of some new ideas, we may face the risk of failure, and such risks will not only cause Material losses may also cause losses to the reputation that one has worked so hard to build.

New ideas and information or knowledge are designed to make you more adaptable to this world full of question marks, but we often do something wrong – reduce the collision and friction between them as much as possible, if we really want to find some When we have our own thoughts, we have to come out of the cozy warm house and look at some things from a holistic perspective. This is indeed the case. We do not often use one word to express our inner thoughts.

Q18: How do you define success?

Ans: I think success is a progressive process. As long as you keep improving, it means you have succeeded.

Success is a series of efforts and progress. As long as it is because of you, everything becomes better; as long as it is because of you, people and things around you become more advanced; as long as it is because of you, there are signs of growth every day. In my opinion, you have achieved success.

Success is not only a result, but also a process and progress.

Efforts made in the process of reaching the desired goal, bad habits change, good habits formation, difficulty overcoming, and even any small progress, as long as it is a good progress, it is a success.

Q19: How do you build a successful customer base?

Ans:1. Attitude, attach importance to customers;

2. Professionalism;

3. Products and services, providing high-quality products and services;

4. Empathy, stand in the customer’s point of view for the sake of customers.

Q20: What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: 1)Entrepreneur’s overall view, it is necessary to understand that the development of enterprises is inseparable from the fertile soil of national development;

2)Entrepreneurs’ sense of social responsibility must fully reflect their own responsibility;

3)Entrepreneurs should give full play to their enthusiasm and creativity.

Q21: What has been your most satisfying moment in business?

Ans: The most satisfying moment is to gain new knowledge as the project progresses.

Q22:What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: The most essential difference between business owners and professionals is their cognition.

1. Attitude towards risk

Professionals stay away from risks, be content with the status, be afraid of challenges, be afraid of losing, and be afraid of failure. Even if there is an occasional vision for the future in their hearts, they just look up at the stars and dare not take the initiative to take practical actions.

Entrepreneurs view risks and exposed problems rationally, are full of expectations for unknown and uncertain risks, regard risks as opportunities, dare to challenge the status, have a positive and optimistic attitude, start with the end in mind, and always be ready to embrace oncoming changes without avoiding them.

2. Responsibility

Professionals pay more attention to the parts, and only care about whether they do their job to the extreme, and try to ensure that they do not make mistakes or be held accountable, and it is not my problem;

Entrepreneurs care about bringing things to the extreme through combinations, trying to mobilize overall resources to exert their advantages and effectiveness, and dare to take risks, and take greater risks in exchange for greater wins and more opportunities, so as to prove their ability and value and win wide recognition of social responsibility.

3. Values

The values of professionals will be based on their own actual interests, and they are extremely concerned about short-term interests, and they care about the equivalent exchange of local output and organization, so as to ensure that they do not suffer losses. What workers care about is the present, and strive to be able to achieve the current situation. There is and should be something, is to pay must have feedback.

Entrepreneurs look farther and don’t care about the gains and losses of a city and a pool. What is lost can be recreated, and what has been can continue to be bigger, more refined, and more thorough. In the middle of hunting, we constantly strive to break through the upper limit and create a broader space.

Q23: What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans: Our corporate culture is “inheriting the spirit of craftsmanship”, seeking truth from facts.

Q24:In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Life is like a roller coaster, there are ups and downs; life is like an EKG, want to be smooth, unless you die.

Company Detail:

Company : XYG LED SCREEN<https://www.xygledscreen.com>

Address : Building No.12 Tangtou Nangang 3rd Industrial Park , Shiyan Town, Bao’an District –

City : Shenzhen

State : Guangzhou

Country: China

Zip : 518108

Email : service@xygledscreen.com