Q – 1) Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans – USA Supply, Inc. is your choice if you want military, electronic surplus, or medical equipment and supplies, browse our military equipment to find the best solutions to meet your needs. We are a leading provider of army surplus equipment and surplus medical supplies at affordable prices. You’ll be amazed at the affordable items you can find for your everyday lifestyle.

Q – 2) Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans – James Goff is the executive chairman of the USA Groups family and has been leading our 60 year old business for over 30 years.

Q – 3) What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans – James wanted to bring high caliber products to markets at affordable prices.

Q – 4) What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans – Be joyful in hope, patient in affliction, and faithful in prayer.

Q – 5) What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans – If you want to stay true to your values, you must learn to trust your feelings and your intuition. Often, this means giving yourself a tiny bit of breathing space, before you make a decision.

Q – 6) How many hours do you work a day on average?

Ans – If you do what you love, you’ll never “work” a day in your life.

Q – 7) To what do you most attribute your success?

Ans – A willingness to learn continuously and the desire to gain knowledge and develop skills to improve my work performance. Employees who demonstrate a willingness to learn are typically always searching for new opportunities to stay ahead of modern trends, achieve professional goals, and complete more challenging tasks.

Q – 8) How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans – Mainly posting pictures, stories, and Reels on Instagram. TikTok is what I’m exploring now.

Q – 9) Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans – That is a complicated question and will be different for every business type. I would refrain from answering this question so as to not mislead anyone on what may not be best for them.

Q – 10) What is the best way to achieve long-term success?

Ans – Plan, plan some more, revise the plans, and execute.

Q – 11) Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans – Looking at the next five to ten years.

Q – 12) Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans – SpaceX & Tesla

Q – 13) How important have good employees been to your success?

Ans – Very

Q – 14) What motivates you?

Ans – Good opportunities

Q – 15) What are your ideals?

Ans – Many

Q – 16) How do you generate new ideas?

Ans – Opportunities

Q – 17) How do you define success?

Ans – The good or bad outcome of any undertaking.

Q – 18) How do you build a successful customer base?

Ans – With great care

Q – 19) What has been your most satisfying moment in business?

Ans – Turning ideas into profitable reality.

Q – 20) What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans – Its complicated

Q – 21) What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans – “God does not require us to succeed, He only requires that you try” — Mother Teresa

Q – 22) In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans – Busy