Q1: Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Claudia Romo is a Spiritual Teacher with a twist. With a love for pure hard science, professional intuitive coaching, and developing psychic intuition, this modern-day psychic medium and intuitive energy healer brings an authentic and accessible approach to spirituality, wellness, and living a high vibrational life.

Q2: Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I am a former hospital-system healthcare executive and research leader who spent over 15+ years working with adults, teenagers, and children. My fields of expertise are strategic organizational leadership, mixed methods research, public health and population health program development with a specialty leading multidisciplinary teams in Level 1 Trauma Services and Emergency Room Services.

I am also an experienced psychic development teacher, medium, healer, and intuitive professional coach. As a Conduit for Spirit, I channel communication between loved ones who have crossed over to Spirit, from a person’s personal team of Angels and Guides, the Ascended Masters, and from Divine Spirit. I have done readings and healing sessions for people from all walks of life (from CEOs, doctors and professionals to stay-at-home parents, grandparents, teens, and intuitive kids).

Q3: What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: My life purpose has always been to answer the call to SERVICE and HEALING. As a healthcare professional, I worked to alleviate the burden of health inequities and racial inequities that predisposed a person or a community of people to higher degrees of disease and injury. I also used my psychic abilities to guide my practices, to heal patients and colleagues and to mentor people towards a path of joy, happiness, and abundance.

The idea to transition into mediumship and energy healing was one of Divine Inspiration and a natural state of personal growth and ascension. I asked to do all the good I could do, and the Divine inspired Inner Insights as the answer. I feel that in a World upended by a pandemic, by global upheaval and a continued rise in racial and social inequities, this is the work I am intended to do. I want to be the Catalyst of Light where there is Darkness. I want to activate Love, Joy, Healing, and Goodwill in everyone I serve.

Q4: What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: 1)Always follow your Joy. If it, she/he/they, makes you Happy, take the leap of faith.

2)Trust your inner nudges, or what I call your inner insights. They come to you from the Divine and always for your highest good.

3)Never dim your authentic Light. The world needs your shine now more than ever.

Q5) What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: 1)An authentic voice that aligns with your life purpose

2)A high degree of Integrity

3)Validated experience/expertise in your field

Q6) How many hours do you work a day on average?

Ans: 6-8 hours. I work when I want, where I want and with whom I want. It’s a blessing! But I would like to be busier. I love this work. It energizes me.

Q7) To what do you most attribute your success?

Ans: I have developed sharp, intuitive insights, a compassionate candor in delivering my insights, and have a warm and genuine charismatic personality that attracts people to me for guidance, support, and mentorship. I also have a very curious ambidextrous mind that engages both creatives and pragmatists. My clientele reflects this diversity both in profession, age, and race.

Q8) How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: I post daily on my Facebook Page, Private Facebook Group, Instagram, LinkedIn, and Twitter. I also have a personal Snapchat and TikTok account (not one for Inner Insights) but do not post there. I also post/blog on Quora as a Medium and Energy Healer expert.

Q9: Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: My funding comes from my private savings and business profits. I would love to open a storefront in 2022-2023.

Q10: What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Provide a great customer service experience with validated skills and with integrity, at a competitive price in an environment filled with Great Vibes. My business is one that will be built on great client reviews, personal referrals, and a diversity of clientele. I would like to tap into the Spanish-speaking market and not many mediums or healers serve this community. I am highly fluent in English and Spanish.

Q11: Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: I’d like to have a storefront that offers services like readings, multiple modality energy healing experts, crystal jewelry and psychic development classes. I would like to be the #1 Medium in Texas, #1 Medium serving The Village Community in Dallas and to have my name made great by influential men/women/they who align to my vibration.

I would also like to be travelling international to do classes, readings ad healing sessions with clients. I would also like to serve as a consultant for law enforcement agencies working Cold Cases and Missing Person Cases. It would be fun to serve as a consultant for television shows or podcasts on spirituality, intuition, psychic development, or mediumship or shows featuring fantasy genres (like the Witcher, Wheel of Time, Medium etc.).

Q12: Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Sage Goddess (#1 online crystal jewelry selling business)

Colette Baron-Reid (Medium and Spiritual Coach): Love her look and energetic feel. Great online community and great teacher.

Radleigh Valentine (Great Reader and Medium). Love his Angel Tarot Cards and online courses.

Mia Astral (Astrologer). Great content and look for Spanish speaking audience.

Kyle Gray (Angel Intuitive and Medium): Love his classes and online presence.

Q13: How important have good employees been to your success?

Ans: My success was achieved on the efforts, loyalty, and support of great employees. My LinkedIn profile and professional recommendations from former employees and peers is a testament to my success and style as a leader and mentor.

Q14: How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: I only give up is I am guided by the Divine to let it go. If they say, proceed, I do.

Q15: What motivates you?

Ans: Joy, Contentment, Purpose and Abundance motivates me. I am always pursuing the highest degree of these states in my personal life. It also motivates me to activate this energy frequency in others.

Q16:What are your ideals?

Ans: In short, doing all the good I can do with unwavering faith, integrity, respect, joy, non-judgment, unconditional love, and always for the highest good of all involved.

Q17: How do you generate new ideas?

Ans: I mediate and allow the Divine to inspire me. They always do. If I need a more pragmatic approach, I do intentional Spirit Journaling, pull cards or guided vision boards.

Q18:How do you define success?

Ans: I will answer from a business standpoint. Doing wonderful business, in a wonderful way. Giving wonderful business service, for wonderful pay.

From a personal standpoint. Success is having an abundance of eternal joy, eternal youth, eternal health, eternal wealth, and eternal life.

Q19: How do you build a successful customer base?

Ans: Client reviews and business referrals are the cornerstones of a medium and healer’s success. You are only as good as your customers say you are.

Q20: What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: That I get to do work that I love, when I want, where I want and with whom I want.

Q21: What has been your most satisfying moment in business?

Ans: Every time I witness a person heal from personal, emotional, spiritual, or medical issues, it’s a blessing. I also love it when I help businesses/entrepreneurs financially prosper through intuitive coaching. Most importantly, I love it when I activate a fellow intuitive and help them remember their abilities. It’s like a candle lighting up another. Together, we bring can offer more Light to the world. I especially love it when I can activate a child who then grows up into an adult who embraces their Divinity instead of fearing it.

Q22: What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: Courage, Fate and Destiny is the difference. Entrepreneurs have the courage to take a leap of faith, to trust their insights. They also receive an invitation from the Universe (what I call Fate) and answer this call through dedicated action (I call it Destiny).

Q23: In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Destiny.

Q24: If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: No. I was destined to experience all that I did to prepare me for this more evolved phase of my life purpose as Servant & Healer.

Q25: How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: I am lucky to be loved and supported by family. They know I do not make decisions in a cavalier manner and that I am always guided by the Divine.

Q26: What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: Not being good enough, accurate enough, spiritually gifted enough. Never enough. I work hard to heal this aspect of my humanness through Emotion Code Healing Work, mediation and through faithful practice. As I practice, I continue to receive validation from my clients which builds my esteem.

Q27: How did you decide on the location for your business?

Ans: It’s where I currently live. But my services are not hindered by location. I can do this work remotely anywhere with anyone in the World.

Q28: Do you believe there is some sort of pattern or formula to becoming a successful entrepreneur?

Ans: Yes. Doing wonderful business, in a wonderful way. Giving wonderful business service, for wonderful pay.

Q29: If you could talk to one person from history, who would it be and why?

Ans: I do so already. I astral travel to the Akashic Record and to “The Orion University” to learn from anyone I want if they are available and willing. It’s how I learn about all kinds of topics. It proved quite useful in my professional life and still does in my spiritual life.

Q30: Who has been your greatest inspiration?

Ans: Jesus Christ of Nazareth and Mary Magdalene. Jesus Christ because he is the greatest healer but feared his gifts and felt he wasn’t pious enough but still he forged ahead. And Mary Magdalene because her heart was so pure that she was the only one who was invited to see Jesus Christ resurrect. She has also the first Prophet (a woman with spiritual psychic gifts herself).

Q31: What book has inspired you the most? (OR what is your favorite book?)

Ans: 365 Dalai Lama: Daily Advice from the Heart; it’s a book of 365 daily Buddhist teachings

Q32: What are some of the biggest mistakes you’ve made?

Ans: Not trusting my inner nudges. Every time I ignore them, I get into shenanigans that I then must clean up.

Q33: How can you prevent mistakes or do damage control?

Ans: In business, practicing with integrity, non-judgment, confidentiality, and expertise. Also, staying current on legal language related to healing practices and disclaimers since this is not a fully accredited profession in Texas.

Q34: What are your hobbies? What do you do in your non-work time?

Ans: I watch serial killer documentaries, psychic detective shows and read for fun or development.

Q35: What makes you happy?

Ans: Living with Joy and Purpose makes me happy.

Q36: What sacrifices have you had to make to be a successful entrepreneur?

Ans: I stepped away from a stable 6-figure income and benefits to pursue my Destiny.

Q37: If you were conducting this interview, what question would you ask?

Ans: I’d love to have the interviewer ask me a question so I could do a reading and begin to demonstrate the beautiful guidance you can get if you just ask for it.

Company Detail:

Company : Inner Insights

Address : 2310 N Henderson Ave #1121,,

City : Dallas

State : TX

Country: US

Zip : 75206

Phone : +1-214-686-5188

Email : claudia@innerinsights.shop