Q 1. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: I took over and kept the business expanding with new products, new alliances, focusing on online marketing and especially differentiate us as unique and original from the rest.

Q 2. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: If you have a store, you should be dedicated. Si tienes una tienda, que la atienda. Get ready to work because is all hard work

Q 3. How many hours do you work a day on average?

Ans: Always.

Q 4. To what do you most attribute your success?

Ans: Being unique and dedicated

Q 5. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Different luxury magazines but mostly word of mouth.

Q 6. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Service.

Q 7. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Keep expanding and be more aggressive online.

Q 8. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Excluding mine? A friend has a law firm without the knowledge of being a lawyer, she has already 7 firms around the world within two years. Shows dedication, drive and been a visionary.

Q 9. How important have good employees been to your success?

Ans: Very since is the most difficult part of having a business finding people to rely on and trust and grow together.

Q 10. What motivates you?

My family.

Q 11. How do you define success?

Ans: Happiness, walking up in the morning and enjoyed what you do.

Q 12. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: When my son said he wants to continue the business. He is only 7 and he wants to work with me.

 

Company Detail:

Company : Pego Lamps
Contact    : Dee Satterfield
Address   : 5407 SW 8th St
City          : Miami
State         : FL
Zip           : 33134
Phone       : 305-447-0667
Fax           : 305-448-9045
Email        : info@pegolamps.com