channels4_banner

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    EyeglassX.com, is an e-commerce business on of Framingham, MA. Founded in 2013, the website offers online optical services or deals at up to 70% off the typical retail cost.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    Dr. T. Keith Hairston, is the founder of eyeglassX.com. He is a practicing optometrist and heads a thriving eye-care practice in Framingham, MA.

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    Dr. Hairston, launched eyeglassX.com with the ideal of providing higher value access to high quality eyewear products and eyeglass lens replacement.

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    Dr. Hairston, offers the following advise to budding entrepreneurs…xx1) Specialize and find a profitable niche. 2) Educate yourself about the in’s and out’s of your business. 3) Work harder than the other guy.

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    Top 3 skills needed to be a successful entrepreneur would be…1) Adaptability 2) Entrepreneurial mindset 3) Great work ethic.

Q 6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    Dr. Hairston, works at least 60 hours per week.

Q 7.    To what do you most attribute your success?

Ans:    Dr. Hairston attributes his successes to the support he has received from his family and staff. Additionally, having forward thinking vision has played an important role in allowing him to grow within a changing environment.

Q 8.    How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:    Marketing is heavily geared toward online avenues. For example, SEO, PPC and Facebook marketing.

Q 9.    Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans:    Self funded and internal profits/cash flow.

Q 10.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    Longterm success came usually be optimized by deliberate planning and execution…Then sprinkle in a dash of patience.

Q 11.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    Dr. Hairston, sees continued growth in the coming 5 years and helping thousands of people achieve access to quality optical services at a budget they can afford.

Q 12.    Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans:    Dr. Hairston, admires companies like, Facebook, Google & Alibaba.

Company Address:

Company     : eyeglassX.com
Contact        : Dr. Tracy Hairston
Address       : 463 Worcester Road, Suite 300
City             : Framingham
State            : MA
Zip              : 01701
Phone         : 508-202-7105
Fax             : 508-742-4146
Email         : info@eyeglassx.com

Facebook    : https://www.facebook.com/eyeglassXcom
Twitter        : https://twitter.com/eyeglassXcom
Google        : https://plus.google.com/+Eyeglassx/videos