Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Aspen Cleaning was founded in the Bucks County area in 2013 by Joe Kowal who had previously worked on Wall Street for nearly 25 years. Joe, who wanted to be able spend more time with his kids, decided to give it all up and go into business for himself locally Having paid his way through college cleaning apartments on the Upper East Side in NYC, Joe recognized immediately that he had a talent and affinity for all things clean. As Joe began his cleaning business in Yardley, Pa with a couple commercial vacuums, a van, two maids, whom he trained himself – Aspen Cleaning was formed. The company grew quickly and gained a solid reputation throughout Bucks County for high-quality house cleaning, excellent customer service and a commitment to serving it’s customers – while staying friendly to the environment.
From day one, Aspen Cleaning has remained committed to high standards of service, enforcing stringent quality assurance standards..

Q 2. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Patience and motiviation are critical to the success of any small business. However, taking the time to interact with clients face to face and go the extra mile wherever possible goes a long way.

Q 3. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Resiliency
Focus
Invest for the long-term
Finding and managing the right people.

Q 4. How many hours do you work a day on average?

Ans: 8-10 hours daily

Q 5. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: Word of mouth and social media have been the most successful methods of promoting my business.

Q 6. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Having expanded half or more of my business into commercial space.

Q 7. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Commercial carpet cleaning and floor care.

Q 8. What motivates you?

Ans: Expanding my Business

Q 9. What are your ideals?

Ans: Integrity and hard work

Q 10. How do you define success?

Ans: For me it’s always been strong relationships, well-being, and societal/community impact.

Q 11. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: Complete Autonomy. Being able to spend more time with my kids.

Q 12. In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Driven

 

Company Detail:

Company : Aspen Cleaning Co.
Contact : Joseph Kowal
Address : 233 Aspen Road
City : Yardley
State : PA
Zip : 19067
Phone : 267-573-0499