colibri-v-cut

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business.

Ans:    Here at Unique Cigars we strive to provide the products our customers desire.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself.

Ans:    Around 2002 I started all of my major companies and my bed t achievement was when they all got up and running successfully.

Q 3.    How did the idea for your business come?

Ans:    What inspired my to start my business was to be able to have the idea that I knew could flourish become real.

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneur?

Ans:    My advice budding entrepreneur never give up, start of with a plentiful amount of capital and never stop trying something new.

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a  successful entrepreneur?

Ans:    The top three skills needed to be an entrepreneur are patience, problem solving and multi-tasking.

Q 6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    I try to work 9am-6pm but even after my work hours I’m still working at home. Business comes first.

Q 7.    To what do you tribute your success?

Ans:    I tribute my success to my work thinking mind. I’m very business oriented.

Q 8.    Where did you organizations funding/capital come from?

Ans:    I originally started with a small amount of capital but i noticed it wasn’t enough so I went to banks and got business loans.

Q 9.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    The best way to achieve long term success is to never give up, Preserver and keep trying.

Q 10.    Where you see yourself and your business in 5-10 years?

Ans:    In 5-10 years in my business i see myself starting another business.

Q 11.    Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans:    I admire apple, that company was built out of an idea out of its league.

Q 12.    How important is having good employees been to your success?

Ans:    Good workers are the essential of success.

Q 13.    How long do you stick with an idea before giving up?

Ans:    I don’t give up on an idea, If i know it will succeed ill keep on trying.

Q 14.    What motivates you?

Ans:    My motivation is seeing myself being completely comfortable with what I’ve achieved.

Q 15.    What are you ideals?

Ans:    My ideals are being able to maintain my business at it’s peak performance.

Q 16.    How do you generate now ideas?

Ans:    Generating new ideas isn’t something that happens out of no where, you have to start looking at whats missing or what could thrive.

Q 17.    How do you define success?

Ans:    Success is doing good in what you’re trying too achieve and maintaining it.

Q 18.    How do you build a successful customer base?

Ans:    A succesful customer base can only be build by making happy, providing the costumer with outstanding support is key.

Q 19.    What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans:    My favorite part of being a entrepreneur is being able to implement my on ideas into a business and see them be a factor of the success of my companies.

Q 20.    What has been your most satisfying moment in business?

Ans:    My most satisfying moment in business was when my company starting to produce income and it could maintain itself running.

Q 21.    What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans:    The major difference between some one who works for themselves and an entrepreneur is that an entrepreneur has to take risk while a person who works for someone else simply has to do what they’re told.

Q 22.    What kind of culture exists in your organization?

Ans:    The culture that exists in my organization is an open one.

Q 23.    If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans:    Something different I would do is invest more.

Company name    : Unique Wholesale LLC
Address                : 1900 Premier Row
City                      : Orlando
State                     : FL
Zip Code              : 32809
Phone number      : 407-240-1949
Fax                       : 407-240-1654

Save