Q1:Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Skinny Performance Weight Loss is all about a complete lifestyle change. We focus on changing bad habits to healthy habits. We have a store in Highland Village, TX and now we have a location in Southlake, TX where we are on site there Fridays only.

Q2:Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:I have worked in the health and wellness industry for 25 years. I am a certified strength trainer and have certifications in nutrition. My passion is to help others be healthy by educating them on what the proper nutrition should be. I serve on the Ambassador Committee as secretary for the Grapevine Chamber of Commerce. Skinny Performance Weight Loss was nominated for Best of Southlake Style as well as Best of Denton County.

Q3:What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: Being in the industry for so long and seeing people work themselves to death in the gym to not get results was my number 1 motivator and inspiration to start Skinny.

Q4:What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: 1)Never quit

2)Go in knowing time will be your number one investment

3)Keep positive thinking

Q5:What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:1)Energy

2)Be a Leader

3)Find support from other leaders

Q6:How many hours do you work a day on average?

Ans) 10

Q7:To what do you most attribute your success?

Ans: I am a hard worker and strive to be successful. The word quit is not in my vocabulary. I want to make a difference in people’s lives.

Q8)How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: 1)I joined multiple Chambers of Commerce. Getting out there meeting new people and building trust is key for building a business.

2)I have a marketing team that focuses on our SEO as well as Facebook and Instagram posts. I find that both of these together have been the most successful.

Q9:Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: My business partner was a lawyer for 25 years and he wanted to invest in Skinny. He wanted to eventually retire from the law industry and he saw the potential with Skinny. He was the money side of getting Skinny off the ground and I was the brain that created such an amazing program.

Q10:What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Moving forward even when times are tough and staying committed. They say if you make it 5 years then you have made it! Build relationships with your clients and staff. If they trust you then they will always do business with you and send more business your way.

Q11:Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:I see us having multiple locations and Skinny Performance Weight Loss will be all over the place not just in the great state of Texas.

Company Detail:

Company : SKINNY Performance Weight loss

Address : 2570 FM407 135

City : Highland Village

State : TX

Country: US

Zip : 75077

Phone : +1 (972) 318-0411

Email : valerie@skinnylife4u.com