Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Nutarium Wellness Source is a health and nutrition company. Our team has invested years of specialized scientific research into health and nutrition with the aim of helping people healthier, happier lives. Our supplements are formulated by a team of doctors, nutritionists and health care experts, delivering industry-best products. We have offices in Canada and the US.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: Well I actually started my career in accounting after graduating from university. I worked in that field for a few years before realizing it wasn’t really for me and decided to venture into something more entrepreneurial but wasn’t sure exactly what I wanted to do. I gained experience in tutoring university students, selling real estate, closing over the phone and all that has led to starting nutarium! I met my business partner through a business course and with a similar vision and values, we collaborated on working together in the online space.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: After meeting my business partner, we initially started selling products on an e-commerce platform and learnt a lot! It was like a rollercoaster ride! Then our attention started expanding into the health and wellness space once I had my baby and wanted natural ways to improve my health and immune system especially in the backdrop of a worldwide pandemic. There was so much uncertainty in 2020 but I wanted to be certain of my health and the health of my newborn so that began the journey into researching what was on the market.

We gathered a team of doctors, nutritionists and health care experts to ensure our products are natural, organic and effective, so much so, we decided to have a one year guarantee on any of our products!

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: 1. Don’t give up! As cliche as this sounds, it has proven itself true time and time again. There were many times where it just felt like the easier option was to give up when there were road blocks (and there were many!) but persevering through is the key to success.
2. Find an expert in the area you are interested in. The biggest blind spot you can have is not knowing what you don’t know!
3. See advice 1 and 2.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: 1. Perseverance
2. Knowing how to solve problems
3. Humility

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: Even when I am not actively working, I am thinking about ways to improve the business. I do try shut off my brain when I am spending time with my family though.

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Pushing forward, keep taking action even when you don’t feel like it.

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: We’ve tried Facebook marketing, amazon, google shopping and I would say our most successful is actually referrals! Word of mouth for those who have tried our products and refer us to their friends and family. We have an awesome referral program as well, so everyone wins.

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: Our investor really believed in our vision and what we want to achieve with our natural supplements. You only need one person to really believe in the vision!

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Long-term success does not happen overnight, its taking action daily and when you look back, you will see how far you’ve come.

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: I’ll still be actively working, I see the business having global offices in different pockets of the world. We will have a larger range of supplements and vitamins to appeal to the different audiences.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Its hard to deny the impact Amazon has on our lives and how convenient online shopping is! It has pretty much been incorporated into our lifestyles now.

Q 13. How important have good employees been to your success?

Ans: Good employees are the backbone to success. Treat them well!

Q 14. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: We would generally float an idea with the team and then test it, if it doesn’t seem to work, we will pivot and try something else.

Q 15. What motivates you?

Ans: Being better, doing better.

Q 16. How do you generate new ideas?

Ans: I get ideas when I’m not trying to think of new ideas, sometimes I am inspired by a conversation with a stranger or walking my dog. Inspiration can hit you at any time

Q 17. How do you define success?

Ans: Being able to wake up and do what you love every day.

Q 18. How do you build a successful customer base?

Ans: Making sure you have returning customers!

Q 19. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: Flexibility.

Q 20. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: The first sale

Q 21. In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Fun!

  1. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: I think I would do exactly what I did because it got to where I am today.

Q 23. How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: It has given me the flexibility to spend more time with my family since I don’t have to be at an office or a different location outside my home. I just have to ensure that when it is family time, I switch off my electronics and be present.

Q 24. Do you believe there is some sort of pattern or formula to becoming a successful entrepreneur?

Ans: No, I don’t think there is a formula otherwise anyone can follow a formula and become successful.

Company Detail:

Company : Nutarium Wellness Source
Contact : Hui Ling Tan and Peyman Parsi
Address : 8152 S. Welby Park Dr Ste B
City : West Jordan
State : UT
Zip : 84088
Phone : 938-800-8144
Email : support@nutarium.com