Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Wholesale Computer Supply is a local business in the Tulsa Metro Area that has 2 locations. You can buy computers, parts and accessories including a few older parts and even electronics. We have been in business of 18 years and have a lot of customers. We are the most recognized independently owned computer store in the city.

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: The management team at Wholesale computer supply has many years experience at Radio Shake, Best buy, and the owners have had over 20 years building this business from scratch.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: 18 years ago computers where beginning and nowhere to be found. We opened because we seen an opportunity to serve the people.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Work hard, if that means everyday all day, then that’s what that means, stay determined and hustling every day.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Dedications
Stay a head of the game
Work daily

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: 10-15hours per day

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: Never giving up

Q 8. How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans: TV has been a really awesome adventure. The internet allows everyone to participate so the internet search’s rule the world.

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans: Hear work and starting small.

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Learning that customers matter.

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Sold or with more arcade experiences

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: Harley Davidons

 

Company Detail:

Company : Wholesale Computer Supply
Contact : Randy Wilson
Address : 5727 S Garnett Rd A
City : Tulsa
State : Oklahoma
Zip : 74135
Phone : +1 918-250-7283
Email : marketing@wcstulsa.com