fss-fullscaleseo-logo-small-transparent-1

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    Full Scale SEO is a boutique online marketing services and training firm that specializes in search engine optimization, responsive web design and video marketing. We are currently headquartered in Orlando, Florida with new offices just opening in Chicago, Illinois and New York City, New York. We are a team of aggressive, results driven internet marketers, film makers, photographers, web designers, data analysts, project managers and client service representatives who want to bring legitimacy, accuracy and beauty to an industry filled with naysayers and con artists. We are a firm of transparency and enlightenment where we are always available to address concerns of any type regarding a new media project or marketing initiative as well as help educate our clients as to what we are doing and why. Starting as a service and consulting firm, we are now moving into becoming a member powered community to help empower any individual who wishes to market online successfully.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    As the CEO of Full Scale SEO, Chris Romero has worn many hats as an actor, film maker and digital marketing expert. He first began acting at 10 years old at NYC’s Theater for The New City on Manhattan’s Lower East Side and then attended LaGuardia HS for the Performing Arts at Lincoln Center. It wasn’t until he started his first YouTube channel for NBC Universal Director Timur Bekmambetov ( “Nightwatch”, “Wanted”) did he begin to see the power of marketing online when he began to rank YouTube videos on Google’s first page. After years as a video marketer and email marketing affiliate, Chris began consulting for companies such as Disney, The Rockefeller Group, Air Filters Delivered and Royall Advertising. With a growing demand for his services, Chris began to consult in 2013 and opened his own firm in 2015. He has had the pleasure of helping clients see millions in added revenue and has personally helped rank over 150,000 keywords on page 1 of Google to date.

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    I was tired of seeing small business owners and entrepreneurs loose money to high priced agencies who did not care about their bottom line or unskilled freelancers who did more harm than help.

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    Never stop putting in the work and always do what’s right for your soul. Learn to take time to enjoy what you do have and don’t forget to thank everyone on the way up. Stay humble.

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    Passion for what you are doing.
Learn how to delegate.
Understand how you add value to the market place.

Q 6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    10-12

Q 7.    To what do you most attribute your success?

Ans:    Focusing on one thing at a time.

Q 8.    How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:    SEO. Its what we do best.

Q 9.    Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans:    Family, Friends, Favors and Stock

Q 10.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    Build for the future not just for the short term. Get your product or service into as many doors as possible. Always follow up. Send gifts, attend events, stay active on social media.

Q 11.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    The best internet marketing and video production agency in the world inspiring the webpreneurs of the future and being able to teach others great skills and offering massive amounts of aid to help heal the environment, the oceans and ourselves. Full Scale SEO is a Social Enterprise first and foremost.

Q 12.    Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans:    Grant Cardone University

Company Detail :

Company     : Full Scale SEO
Contact        : Chris Romero
Address       : 4316 Summit Creek Blvd, APT 3105
City             : Orlando
State            : FL
Zip              : 32837
Phone         : 321-437-4804
Email          : fullscaleseo@gmail.com