10429215_785492961518803_6843723780735030146_nQ 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    We are a company that strives to help other businesses succeed by providing a proven source of working capital.  To put it more specifically, we are a factoring service to which a business can sell their accounts receivables (aka B2B invoices) and we subsequently provide the funding.

Q 2.     How did the idea for your business come about?

Ans:    When clients or customers take their time to pay their invoices, businesses have to wait to receive that money before being able to pay employees, reinvest into the company infrastructure, or restock their supply.  Sometimes a disruption in cash flow can occur during a sudden growth spurt and paying expenses and payroll can become very difficult. We want to help businesses flourish by freeing up some of the capital and helping a business proceed with confidence.

Q 3.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    1. Be passionate about what you do
2. Be resourceful and think outside the box
3. Focus and work hard

Q 4.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    1. Being a problem solver – focusing on solutions to challenges
2. Being able to adapt to changing situations
3. Always learning

Q 5.    To what do you

most attribute your success?

Ans:    Focusing on the overall vision, hard work, and dedication to our clients.

Q 6.    What has been your most successful form of marketing?

Ans:    We are moving toward a holistic marketing strategy that focuses both on inbound and outbound marketing efforts.

Q 7.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    Always work with the best intention –  create value for your customers and help them solve a problem or achieve what they’ve set out to achieve with your help.  Work with integrity and transparency to help build trust with your customers and solidify a long term relationship with them.

Q 8.    How do you define success?

Ans:    Being able to build a solid reputation and a thriving business while loving what you do, contributing to the community, and creating great value for your clients.

Q 9.    How do you build a successful customer base?

Ans:    Offering something that can help them in their challenges, while providing excellent customer service and paying attention to the details!

Company Detail:

Company        : United Capital Funding Corp
First Name      : Mark
Last Name      : Mandula
Address          : 146 2nd Street N Suite 200
City                : St. Petersburg
State               : FL
Zip Code        : 33701
Tel No            : 727-894-8232
Toll Free No   : 877-894-8232
Fax No           : 727-898-4205; 813-433-5304
E-mail Id        : mark@ucfunding.com