In order for your interview to be posted on Magazine/News Placement Sites, kindly answer the mandatory questions listed below. We would also suggest answering the “Recommended” ones though. Please understand the more questions you answer, the better your interview will look. If you want your business to be successful, you will have to be prepared to be interviewed by serious newspapers and magazines. So consider this as a Media training exercise. The list of questions we are asking are the ones most Public Relations company uses to prepare you before scheduling an interview.

Please try and be honest and avoid “cliché” answers.

Also, make sure to send in a high resolution photo (preferably headshot) with this interview. If you can send additional photos (of your company) it will help. You can also send a video of your company with the interview. Please understand that the more information you send, the better your interview will stand out from others.

Please note we reserve the final right on selecting which answers to publish as well as story angles to use. If you want to preview the interview before we post it, kindly let us know.

Mandatory Questions –

Q1 : Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.
Ans – I have always been an achiever; be it academics or professional life or sports or any other field in my life. I believe in success through hard work & dedication. My motto in life is to ‘If you want something, work hard & you will achieve it; there are no shot cuts’. I enjoy life to the fullest & lovehumor. I am a progressive thinker & respect each person’s space & values.

Q2 : What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?
Ans – For me, there’s so many things that inspire me. Different photos, scenarios, quotes, and life-experiences make me work harder and harder. There’s a lot of people that inspire me too though. My friends, family, and teachers, are always inspiring me to continue to excel both on the business and on a personal level.

Q3 : What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?
Ans – Believe in yourself and your ideasShare it with anyone that can contributeStay focused.

Q4 : What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?
Ans – Stay focus and productiveHire effective employeesBe the boss you wanted to have

Q5 : To what do you most attribute your success?
Ans – Definitely to have the ability to anticipate and effectively plan for the long-term in your field. In that regard, I think that a natural ability to focus on the big picture is important, as is a steady approach. Early in my own career, I was probably more focused on trying to achieve results all at once, but experience has taught me that it’s a marathon, not a sprint.

Q6 : How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?
Ans – Target your audience, Measure and track your advertising,Know when to advertise,Brand well.
Use your resources well, Show up in the right places, and consult with colleagues and customers.

Q7 : What is the best way to achieve long-term success?
Ans – Do the work you love, because you love it not because you want to be successful.
When you love it, you’ll automatically become good at it at some point and in-turn become successful in the same.Keep doing it, keep doing it. That’s the only way. No shortcut, nothing. Just get your hands dirty and always stay immersed.At the end of the day, we are remembered for the work we do. let’s make our work really memorable.

Q8 : Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?
Ans – Multiplying the revenue, equipment and work force. Improving refutation and make it home for my employees.

Q9 : Excluding yours, what company or business do you admire the most?
Ans – Tesla and Space X. They are by far pioneers in every aspect.

Contact Details
Company Name: Velocity Moving And Storage
Address: 300 Jackson Ave
City: Bronx
State: NY
Zip Code: 10454
Tel No.: 212-666-3030
Fax: 347-590-1958
Email Id: customerservice@velocitymoving.com
Url: http://www.velocitymoving.com/