Q1 : Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans : http://www.thalgo.com/

Q2 : Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).
And : Founded in 1964, THALGO has become a world leader in marine spa. Led by science and marine research, THALGO products are chosen by over 20,000 top spas, resorts and thalassotherapy centers in more than 90 countries. Continuing to push the boundaries of innovation, THALGO’s 360° approach to wellness offers a wide range of skincare, body treatments as well as nutritional supplements for a complete solution and overall effectiveness.

Q3 : What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?
Ans : Become a Thalgo Partner and All training is complimentary and on-site. Your therapists learn about our treatments, products and brand concept, as well as how best to sell THALGO to make it a success in your spa.

Q4 : How many hours do you work a day on average?
Ans : It never stops.

Q5 : To what do you most attribute your success?
Ans : Partnering with entrepreneurs and business with the same goals and thrive.

Q6 : How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?
Ans : Online

Q7 : What is the best way to achieve long-term success?
Ans : Partnering with your clients, not only other businesses, the success is in the result of your customers.

Recommended Questions –

Q1 : How important have good employees been to your success?
Ans : Team work is indispensable, not only employees, partner, customer, if all are happy the business succeeds. We will only have problems but is a matter of solving them together with communication.

Q2 : How long do you stick with an idea before giving up?
Ans : Never give up, there is always a way.

Q3 : What motivates you?
Ans : Success.

Q4 : What has been your most satisfying moment in business?
Ans : Opening the US branch.

Q5 : What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?
Ans : Never stop improving. Personal and in the product itself since everybody will win they a product really accomplishes it’s demand.

Q6 : What are your hobbies? What do you do in your non-work time?
Ans : Family is number 1

Contact Details :
Company Name : Thalgo America
Address : 118 Northwest 5th Street, Fort Lauderdale, FL, 33301
Tel No : (954) 525-9665
Email Id : customer-service@thalgousa.com
Url : https://www.thalgousa.com/