In order for your interview to be posted on Magazine/News Placement Sites, kindly answer the mandatory questions listed below. We would also suggest answering the “Recommended” ones though. Please understand the more questions you answer, the better your interview will look. If you want your business to be successful, you will have to be prepared to be interviewed by serious newspapers and magazines. So consider this as a Media training exercise. The list of questions we are asking are the ones most Public Relations company uses to prepare you before scheduling an interview.

Please try and be honest and avoid “cliché” answers.

Also, make sure to send in a high resolution photo (preferably headshot) with this interview. If you can send additional photos (of your company) it will help. You can also send a video of your company with the interview. Please understand that the more information you send, the better your interview will stand out from others.

Please note we reserve the final right on selecting which answers to publish as well as story angles to use. If you want to preview the interview before we post it, kindly let us know.

Mandatory Questions –

Q1 : Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).
Ans : Tammy, operational manager. Bachelor degree in finance. Married with 4 children

Q2 : What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?
Ans : Tammy been with GPS from the start and this is her pride and joy in the type of quality of work and help client. Customized to help client needs.

Q3 : What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?
Ans : Your client is human, and you are helping people get their goal. Being accommodating and helpful

Q4 : What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?
Ans : Honesty, resilient, dependable, reliable, ambitious

Q5 : To what do you most attribute your success?
Ans : Hard work, listening, learn from others

Q6 : How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?
Ans : Search engine optimization, site optimization, reliable content

Q7 : Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?
Ans : Expand the company, show growth and serve the local community

Q8 : Excluding yours, what company or business do you admire the most?
Ans : The ones that know how to get around yelp

Recommended Questions –

Q1 : How important have good employees been to your success?
Ans : This the main point of success. They need to be in the same point of mentality and best interest of the company as their own

Q2 : How long do you stick with an idea before giving up?
Ans : I don’t give up unless I realized it a bad one but it’s important to review the idea in case of not being able to deliver it

Q3 : What motivates you?
Ans : Family, friends, community

Contact Details
Company Name: GPS moving and storage, Inc
Address: 2402 Main Street, Suite A
City: Chula Vista
State: CA
Zip Code: 91911
Tel No.: 888.896.2086
Email Id: info@gpsmoving.com
Url: http://www.gpsmoving.com/