Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Medical Addiction Marketing serves physicians and addiction treatment programs by designing online marketing systems and strategies. Each of our systems will generate leads from potential patients who are an ideal fit for the program. Our main office is in South Florida. We serve customers all over the USA..

Q 2. Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans: I am a physician with experience in treating addiction in my practice. I have built a powerful and successful platform for SEO content marketing with social media optimization. I have assembled a top notch team to implement my plan. Due to the success of my ongoing campaign, I have been approached by physicians and treatment programs to manage their online marketing programs in the field of addiction. Our company is currently managing a large number of individual locations, providing local and national coverage to generate leads from their ideal patients and clients.

Q 3. What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans: I was inspired by the incredible level of interest from colleagues and competitors alike in the field of addiction treatment.

Q 4. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: Don’t give up. Listen to what your customers want and need. Solve their problems.

Q 5. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: Persistence, being a good listener, creative problem solving.

Q 6. How many hours do you work a day on average?

Ans: I am always working. I love my work.

Q 7. To what do you most attribute your success?

Ans: To listening to what my customers need and solving their specific problems.

Q 8. How do you go about marketing your business?

Ans: I market my business by sharing a successful solution that has worked for me with my colleagues and letting them see how successful they can be by using my systems.

Q 9. Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it?

Ans: My clients fund the business.

Q 10. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: Solve problems for others that help them to be successful in their own businesses.

Q 11. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: Helping even more more medical addiction treatment businesses to build their client and patient base in the most efficient way possible.

Q 12. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: I admire any business that provides good and successful treatment of addiction to patients using solid scientific based therapies.

Q 13. How important have good employees been to your success?

Ans: Very important. Trust and integrity is the key to a good working relationship.

Q 14. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: I stick with an idea for however long it takes to bring it to reality and success or to learn from its failure.

Q 15. What motivates you?

Ans: Helping others motivates me.

Q 16. What are your ideals?

Ans: While my customers are treatment programs for addiction, my ideal is to help the patients to find the best solutions to their unique needs to start on the path to recovery from addiction.

Q 17. How do you generate new ideas?

Ans: I like to brainstorm by myself and with likeminded people.

Q 18. How do you define success?

Ans: Helping others to find success is my ideal for my own success.

Q 19. How do you build a successful customer base?

Ans: My customer base continues to build by word of mouth and the success of my existing clients.

Q 20. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: I like to be creative in finding new solutions to new problems.

Q 21. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: The successful building of an online marketing system for my first client was most satisfying.

Q 22. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: I would not have the freedom to do my best if I was an employee.

Q 23. What kind of culture exists in your organization?

Ans: We have a culture of hard work and efficiency. Our goal is success for our clients.

Q 24. In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Solutions

Q 25. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: I wouldn’t change a thing.

Q 26. How has being an entrepreneur affected your family life?

Ans: I like to inspire my family to follow their dreams. I enjoy spending time with my family.

Q 27. What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: I see fear as something that is most often not real and something to be overcome.

Q 28. How did you decide on the location for your business?

Ans: It is in my hometown.

Q 29. Do you believe there is some sort of pattern or formula to becoming a successful entrepreneur?

Ans: The formula for success is to solve a problem that many others need to have solved. It is to help others to find success in their endevours.

Q 30. If you could talk to one person from history, who would it be and why?

Ans: Moses. I would want to ask what it was like to persist in the face of overwhelming obstacles and opposition.

Q 31. Who has been your greatest inspiration?

Ans: My family has been my greatest inspiration.

Q 32. What book has inspired you the most?

Ans: The basic text of NA is inspirational in its message of hope and recovery for the suffering addict. It inspires me to continue in my work to help medical addiction treatment facilities to help more patients during the ongoing drug crisis in our country.

Q 33. What are some of the biggest mistakes you’ve made?

Ans: My biggest mistake was not believing in my ability to accomplish my dreams many years ago.

Q 34. How can you prevent mistakes or do damage control?

Ans: Mistakes are learning opportunities. We try not to make them, but we always learn and improve from mistakes.

Q 35. What are your hobbies? What do you do in your non-work time?

Ans: I enjoy exercise and playing piano.

Q 36. What makes you happy?

Ans: Helping my patients who suffer from addiction to start on their path to recovery makes me happy.

Q 37. What sacrifices have you had to make to be a successful entrepreneur?

Ans: I don’t consider what I have put in to my successful business to be sacrifices.

Q 38. If you were conducting this interview, what question would you ask?

Ans: I think these questions are excellent. Thank you.

 

Contact Detail

Company Name : Medical Addiction Marketing

Save

Save