Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    Registered Training Organsiation, located in Victoria. Focuses on hospitality and leadership training.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    Opened the rto myself at 28 years of age, female, completed degree and a MBA as well of a number of other qualifications.

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    I new I could do it better than everyone else in my field I have passion for continuous improvement that only an owner can appreciate.

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    Do the math, the math doesn’t lie. Doi your ROI calculations and ensure you can actually make money rather than jumping in.

Remember work life balance.

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    Passion
Logical thinker – commonsense
Drive to want to things better than the standard

Q6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    10

Q 7.    To what do you most attribute your success?

Ans:    Drive and education and work opportunity from a young age

Q 8.    How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:    Social media and WOM

Q 9.    Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans:    Me, I saved up

Q 10.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    Keep the passion, enjoy work life balance, believe in hiring others and delegating and building a long-term team

Q 11.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    Doing the same thing, bigger business, better systems, higher profit margins

Q 12.    How important have good employees been to your success?

Ans:    Critical, pick the rights ones as they represent you

Q 13.    How long do you stick with an idea before giving up?

Ans:    I don’t give up

Q 14.    What motivates you?

Ans:    Helping others and improving systems

Q 15.    What are your ideals?

Ans:    Do the right thing and be transparent in decision making

Q 16.    How do you generate new ideas?

Ans:    Brain storming

Q 17.    How do you define success?

Ans:    Happiness

Q 18.    How do you build a successful customer base?

Ans:    Smile and put them first, do what you say you will do

Q 19.    What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans:    Success

Company Detail

Company name    Serve it up
Address                Ground Level, 62-64 Little Latrobe Street
City                      Melbourne
State                     VIC
Zip Code              3000
Tel No                  1300 555 748
E-mail Id              info@serveitup.com.au