Q 1. Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans: Rejenesis was formed with the vision to help the body regenerate itself. We pride ourselves on patient care and building life-long relationships so our patients can feel optimistic that as their bodies change over time there will be solutions for them. Rejenesis works out of several locations in the Greater Chicagoland area as well as Indiana and Michigan. Rejenesis continues to provide cutting edge practices while utilizing its experience to help people in the most optimal, effective and safe way. Hinsdale, IL, Essexville, IL, Chicago, IL.

Q 2. How did the idea for your business come about?

Ans: I was inspired to begin a new business venture as I became more aware that patients were not given enough time and attention in the traditional medical model. I also felt I did not have the tools to meet my patient’s needs. Once I got involved with Regenerative Medicine, I was finally able to build a solid relationship with my patients. I also had the tools to help them get better as opposed to only having the traditional “bandaid” to cover up their problems.

Q 3. What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans: The advice I would give to budding entrepreneurs would to be: keep your day job while building your dream, have a 3 to 5 year plan and never stop g

rowing internally.

Q 4. What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans: In my opinion, skills related to being a successful entrepreneur would be: build relationships, be adaptable in an ever changing world and have the ability to deal with conflict effectively.

Q 5. How many hours do you work a day on average?

Ans: I work most hours of each day but it doesn’t feel like work because I truly love what I do now.

Q 6. To what do you most attribute your success?

Ans: My team. Having great help. Having a team that has the same vision is critical to our business and its success.

Q 7. How do you go about marketing your business?

Ans: We began with word of mouth, social media sites and then expanded into PBC to take our marketing and business to where it should be while continuing to build more and more relationships and constant networking.

Q 8. How did you obtain investors for your venture?

Ans: Most of the funding came from the money that was earned by patients who are willing to pay out of pocket for a higher level of service and loans for equipment that enable us to perform treatments to our patients.

Q 9. What is the best way to achieve long-term success?

Ans: I believe the best way to achieve long term success is to begin with a burning desire, surround yourself with other like- minded people and constantly improve.

Q 10. Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans: I see myself and Rejenesis to be the leader in the full spectrum of Regenerative Medicine.

Q 11. Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans: The company I admire the most would be the founders of the American Academy of Anti-Aging Medicine which provided the platform for which our company could be launched since they were the first to challenge the status quo and make it easier for new frontiers in medicine to become accepted.

Q 12. How important have good employees been to your success?

Ans: Having good employees and partners are pivotal to success. She plays a crucial role in helping more patients understand the value of what we do so we can offer the best all-around care.

Q 13. How long do you stick with an idea before giving up?

Ans: We don’t give up because we strongly believe in what we do.

Q 14. What motivates you?

Ans: We are deeply motivated by helping people transform their health in a way they couldn’t somewhere else.

Q 15. What are your ideals?

Ans: Our ideals are that Regenerative medicine becomes a social norm in our society.

Q 16. How do you generate new ideas?

Ans: We generate new ideas by constant learning and collaborating with others in this field.

Q 17. How do you define success?

Ans: We define “being successful” by the positive results of our patients and the ways in which we are able to help the transform their lives.

Q 18. How do you build a successful customer base?

Ans: We are able to build a successful customer base by demonstrating to our patients the best in quality and personable care.

Q 19. What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans: What I favor most about entrepreneurship is knowing there are no limits.

Q 20. What has been your most satisfying moment in business?

Ans: Witnessing our patients go from desperation to living a full life have and continue to be the most satisfying moments.

Q 21. What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans: The difference between entrepreneurs and your typical employee is night and day in my opinion. Entrepreneurs must develop themselves and offer value if they want to survive.

Q 22. What kind of culture exists in your organization?

Ans: We have a culture of utilizing or own regenerative treatments to improve our health.

Q 23. In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans: Regenerate.

Q 24. If you had the chance to start your career over again, what would you do differently?

Ans: If I had the chance to start my career over again I would have begun this style of practice immediately after residency.

Q 25. What is your greatest fear, and how do you manage fear?

Ans: My greatest fear is being misunderstood by others about regenerative medicine. I manage this by communicating more effectively and being selective with whom I communicate with regarding this rapidly growing field.

Q 26. How did you decide on the location for your business?

Ans: Do you believe there is some sort of pattern or formula to becoming a successful entrepreneur? Yes, I believe that one can be successful if they truly practice what they preach.

Q 27. What are some of the biggest mistakes you’ve made?

Ans: Not being selective enough with patients and not taking much time to qualify patients as much as they were qualifying me.

Q 28. What do you do in your non-work time?

Ans: Running, yoga, keeping up with conferences and continuing education, social gathering with friends.

Q 29. What makes you happy?

Ans: Seeing the dramatic results that our treatments have on our patients.

Q 30. What sacrifices have you had to make to be a successful entrepreneur?

Ans: I had to fail before I could succeed.

 

Company Detail : Rejenesis Stem Cell

Address : 123 N Main Street, Suite 204A, Crown Point, IN 46307

Phone : 844-735-3637