1

Q 1.    Kindly give our readers an introduction to your business. Please include what your business is all about, in which city you are located and if you have offices in multiple locations/ cities.

Ans:    Bulluck Law Group is honored to fight for each client in their pursuit of justice.  Our hope is that fighting for the cause of our clients will make a meaningful difference in the lives of our clients and will prevent future harms by making our community safer.

Since beginning Bulluck Law Group, we have equipped our law firm with the best resources to bring cases to trial that include technological trial aids, national databases for legal research and the most current legal decisions.  We have acquired the financial strength and stability to upfront all costs associated with each case to bring them to trial.

David Bulluck founded the Bulluck Law Group in 2008 with less than a handful of clients. Fighting for the cause of his initial clients required Mr. Bulluck to take one of those cases to trial against a national insurance company.  Before the trial, the insurance company told Mr. Bulluck and his client, it would defeat them at trial and seek to bankrupt Mr. Bulluck’s client with the cost of the insurance company’s legal fees and costs.  With an unwavering belief in his client and in himself, Mr. Bulluck fought for his client’s cause in the trial courtroom.  At the conclusion of the trial, the jury believed in Mr. Bulluck and his client by returning a winning verdict in their favor that recognized the harm caused to Mr. Bulluck’s client and the need for future medical care.  The jury’s verdict was the culmination of a long battle that ultimately made a meaningful difference in the client’s life.

Our Tampa personal injury attorneys are focused on civil trial law in the areas of personal injury and wrongful death. We believe this focus provides our clients with needed support and the highest chance of maximizing recovery. Further, our philosophy allows us to promise each client that our Tampa personal injury lawyers will devote intense effort and maximum attention to their case. By the time a case is ready to be tried in a courtroom, Bulluck Law Group will have invested in our clients both emotionally and financially. Through this investment in our clients, we understand and believe the fundamentals of their cause and are proud to represent them in a courtroom.

Q 2.    Kindly give us a brief description about yourself (it should include your brief educational or entrepreneurial background and list some of your major achievements).

Ans:    Bulluck Law Group was founded by attorney, David M. Bulluck. Mr. Bulluck believes in helping those who have been wronged and has built his legal career obtaining justice for individuals and their families in the Tampa area and also both Florida state courts and federal courts.

In his legal career, Mr. Bulluck has earned significant trial verdicts and settlements on behalf of his clients.  Other lawyers in the State of Florida voted to recognize Mr. Bulluck in Florida Super Lawyers, Rising Stars, a distinction limited to only 2.5% of lawyers in the state.

Based on his results, Mr. Bulluck was named a lifetime member of the Million Dollar Advocates Forum, The Top Trial Lawyers in America.  The Million Dollar Advocates Forum is recognized as one of the most prestigious groups of trial lawyers in the United States.  Membership is limited to attorneys who have won million and multi-million dollar verdicts, awards and settlements.  Fewer than 1% of U.S. lawyers are members.  Forum membership acknowledges excellence in advocacy.

Mr. Bulluck is a Tampa native and grew up in Temple Terrace, Florida.  Mr. Bulluck attended Jesuit High School before attending the University of South Florida where he earned his Bachelor of Arts degree in History.  Mr. Bulluck is a graduate of Stetson University College of Law.  Mr. Bulluck also earned his Master of Business Administration from Stetson University.

Awards

Million Dollar Advocates Forum, The Top Trial Lawyers in America
Florida Super Lawyers, Rising Star

Admitted:

Florida Bar
United States Supreme Court
United States Court of Appeals for the Eleventh Circuit
United States District Court, Middle District of Florida
United States District Court, Southern District of Florida

Memberships:

American Association for Justice
Florida Justice Association
Southern Trial Lawyers Association
Tampa Bay Trial Lawyers Association
Hillsborough County Bar Association
Temple Terrace Bar Association
Temple Terrace Chamber of Commerce

Q 3.    What inspired you to (start a new business venture) or (to make significant changes in an existing business)? How did the idea for your business come about?

Ans:    I always wanted to become an attorney.  No one in my family was an attorney, but from what I saw in movies, I was always fascinated by someone who would fight for someone else’s cause and take it on as their own.  I have always had a desire to own my own law firm so I could be unrestricted in the clients we accept, but also, give back to the community in which I grew up in.

Q 4.    What three pieces of advice would you give to budding entrepreneurs?

Ans:    Always think as though you are a small business owner so you must make every dollar count

Always strive to the right thing and your best on every job regardless of how much money you make on that particular job, because that will build your reputation allowing you to grow bigger

Always treat your clients the way you would want to be treated if you were the client

Q 5.    What would you say are the top three skills needed to be a successful entrepreneur?

Ans:    Being self-aware – knowing your weaknesses/strengths

Being able to calculate risk to know when to gamble or back away

Hiring people with the right personality, are smarter than you and trained correctly to do the job

Q 6.    How many hours do you work a day on average?

Ans:    10-12

Q 7.    To what do you most attribute your success?

Ans:    Hard work in always learning trying to become more perfect

Being humble and treating people fairly but with confidence to achieve anything asked

Q 8.    How do you go about marketing your business? What has been your most successful form of marketing?

Ans:    Building relationships with those in the community

Past results with former clients

Q 9.    Where did your organizations funding/capital come from and how did you go about getting it? How did you obtain investors for your venture?

Ans:    No investors or loans.  It was always my goal to start my own law firm.  I saved my money, lived modestly and invested all money into the law firm to grow it to what it is today

Q 10.    What is the best way to achieve long-term success?

Ans:    Don’t be fake.  Look people in the eye and answer all their questions even when delivering bad news

Know how to evaluate weaknesses and challenges to your business

Never stay stagnant.  Always push, grow and evolve.

Q 11.    Where you see yourself and your business in 5 – 10 years?

Ans:    Leading a team of attorneys I have trained with the same mindset I have helping more people

Q 12.    Excluding yours, what company or business do you admire the most?

Ans:    I admire business that are smart enough to recognize a need and reinvent an industry or create an entire new industry

Q 13.    How important have good employees been to your success?

Ans:    Crucial.  I have hired quality people that are loyal who make me look good.  I try to take care of them the best I can.

Q 14.    How long do you stick with an idea before giving up?

Ans:    Until I realize it will not be successful

Q 15.    What motivates you?

Ans:    On cases, it primarily comes from trying to achieve the goals of the clients.  For the law firm, it is self-drive to grow into the best we can be

Q 16.    What are your ideals?

Ans:    Be the hardest worker in the room, be honest, always be prepared, see 10 steps ahead

Q 17.    How do you generate new ideas?

Ans:    Constantly looking at changes in the law and how to refine our processes

Q 18.    How do you define success?

Ans:    Happiness or contentment you feel with the person looking back at you in the mirror

Q 19.    How do you build a successful customer base?

Ans:    See above

Q 20.    What is your favorite aspect of being an entrepreneur?

Ans:    Being able to make the final decision and living a life I never thought I would have

Q 21.    What has been your most satisfying moment in business?

Ans:    Providing for my family

Q 22.    What do you feel is the major difference between entrepreneurs and those who work for someone else?

Ans:    Hard work, ambition, fearless, risk takers

Q 23.    What kind of culture exists in your organization? How did you establish this tone and why did you institute this particular type of culture?

Ans:    Family environment.  Giving everyone an opinion and feeling as equal within the company

Q 24.    In one word, characterize your life as an entrepreneur.

Ans:    Stressful

Company Detail:

Company Name   : Bulluck Law Group

Address                : 306 Bullard Parkway,

City                      :Temple Terrace, FL 33617